Viky se nedaří otěhotnět. Nešťastná se rozpláče v Petrově objetí

Uplakaná Viky – ZOO (200)

Eva Burešová a Tomáš Klus touží jako Viky a Filip po společném potomkovi. Jenže navzdory mnohým pokusům se jim počít nedaří. Bývalého olympionika to viditelně trápí, což půvabnou brunetku rozesmutní ještě více. Utěšovat ji překvapivě bude její bývalý přítel v podání Roberta Urbana. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Viky to s Filipem perfektně klape a není to tak dlouho, co začali plánovat miminko. Ostatně by z pěti sester Janečkových nebyla jediná. Tes své první dítko čeká a Izy v podání Lucie Černé nedávno porodila. Během vypjatých scén jí radila právě představitelka Viky, zkušená maminka Eva Burešová. Jenže designérka ani po týdnech snažení v jiném stavu není a pomalu se to odráží na její i přítelově psychice.

„Filip je nešťastný z toho, že nejsem těhotná,“ svěří se kamarádovi a nastávajícímu tatínkovi Markovi. Fotograf a olympionik si totiž vzal do parády Eliščina syna a na soutěžním klání v šermu společně slaví první úspěch. Jenže po Petrově nevinné poznámce o jeho vlastním budoucím potomkovi mu v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě, zmizí úsměv z tváře. Je na něm vidět, jak ho mrzí, že se prozatím otcem nestane.

Mohlo by vás zajímat: Jana nemohla roky otěhotnět, pomohli až lékaři. Neodkládejte mateřství, vyzývají

Ačkoliv jsou Petr a Viky bývalí partneři a fešný soudce jejich vztah zničil, když si našel milenku, společnou minulost a náklonnost vymazat nelze. Proto mu není lhostejné, když vidí svou expřítelkyni smutnou a se slzami v očích. Nešťastná brunetka mu nakonec přizná, co ji trápí. „Nedaří se mi otěhotnět. Nerozumím tomu. Nám se to povedlo hned,“ rozpláče se Viky. Petr ji utěšuje a povzbuzuje. Svědkem jejich vřelého objetí je ale Filip. Co si asi bude myslet?

Ohodnoťte seriál ZOO na Kinoboxu


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 6. 2024

Berani, dnešní den je v některých ohledech dnem zúčtování. Pozornost věnovaná detailům je důležitá, ale ujistěte se, že se nestane vaším jediným cílem. Pravděpodobně se objeví situace, v nichž jste analyzovali a zvažovali každý detail, ale nedokázali jste vidět celkový obraz. Dnešní den je skvělý k nápravě takových situací. Postarejte se o vše, co potřebuje širší perspektivu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.