Haďák se rve za dědečka. Dcera se důchodce pokusí unést

Markovo varování – ZOO (204)

Šimon Bilina se jako Haďák opět popere. Tentokrát se však nebude bít s vypočítavým kamarádem či jiným zloduchem. Zabojuje proti své tetě. Dita se totiž rozhodne odvézt si domů Dušana Sitka coby dědu Hrušku proti jeho vůli. A to milující vnuk Adam nenechá jen tak. Nevlastní bratranec poletí ze dveří dříve, než se stačí vzpamatovat. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Je to teprve nedávno, co se Adamův dědeček dozvěděl, že má dceru, a nově objevený potomek už mu chce převracet život vzhůru nohama. Návrh na přestěhování z chatky od Raula mu Dita přednesla hned při seznámení. Naštěstí u toho byl i Haďák a Hrušky staršího se zastal. Důchodce je v přírodě u rybníka nadmíru spokojený a o nějaké stěhování vůbec nestojí.

Dita si však nedá pokoj. Když to nejde po dobrém, rozhodne se to provést po zlém. Otce navštíví, vymíní si s ním být o samotě a bez dlouhých řečí se s ním pakuje k sobě domů. „Vy jste mě poslala pryč, abyste ho mohla odvézt?“ ptá se napřímo Raul, jemuž ihned dojde, o co tu běží. Ačkoliv Dita zapírá, jeden z členů bohaté rodiny Novotných se nenechá obelstít a rázně ji vyprovodí. Haďák a Sid se proto v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě, rozhodnou s ní sejít a vše si na rovinu vyříkat. Bohužel bezvýsledně, přestože se zdálo, že jsou domluveni. „Slyšel jsem ji, jak tu s někým telefonovala. Myslím si, Adame, že mluvila o tvém dědovi. Chce ho vzít na chvilku k sobě, dostanou z něj půlku baráku a pak se vrátí zpátky nebo někam do eldéenky,“ tlumočí mu barman Marek.

Čtěte také: Rvačka rodin v romské osadě. Členové měli útočit dřevěnými kůly, jeden muž skončil v kómatu

Haďákova rvačka v ZOO

Haďák samozřejmě zbystří a hodlá jejímu záměru zabránit. Dita mezitím sehraje v chatce u rybníka dokonalou scénku. Jeden z jejích synů předstírá nehodu na motorce a odláká Raula. Sama pak s dalším synem vletí dovnitř. „Pojedeme ke mně, bude se ti tam líbit, uvidíš,“ tvrdí a otce na vozíku navzdory jeho protestům odváží. V tu chvíli se tam přiřítí Haďák a jejich akci razantně zastaví. „Nikam nechce, slyšíš ho? Pusť ho, ty vole,“ zahartusí a kvůli dědovi se neváhá poprat. Podívejte se sami v exkluzivní ukázce.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 7. 2024

Berani, pokud vás trápí nějaký citový problém, najděte zdravý způsob, jak situaci zmírnit. Přejídání problém nevyřeší. Pouze tím své potíže zamaskujete a později se s nimi budete hůře vyrovnávat. Je načase vyjet ze zajetých kolejí a vnést do situace svěžest. Máte velké množství lásky, o kterou se můžete podělit se světem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.