Seriály a filmy

28. května 2024 12:05

Žaneta Dernerová

Bizarní videoklip s mořskými pannami vyvolává pozdvižení. Autoři se nevyhnou postihu

Mořské panny – ZOO (203)

Daniel Sobotka se coby Bob už nějaký ten pátek pokouší o hudební kariéru. Nyní přešel se svou kapelou rovnou k natočení videoklipu. Stačilo jen využít nepřítomnosti Šimona Biliny alias Haďáka, potopit se do obřího akvária a zapnout kameru. Nebyl by to ale on, kdyby tato akce nezaváněla průšvihem. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Bob je přesvědčený, že je nadaným hudebníkem a co nevidět se z něho stane slavný zpěvák. Dokonce vnutil nahrávku i Karlu Vágnerovi a očekával nadšené reakce a nabídku na podepsání smlouvy. K výpovědi ze zoologické zahrady mu chyběl už jen krůček. Naštěstí byl vrácen zase na zem. Snu vyprodávat haly a stadiony se však nevzdal.

Ohodnoťte seriál ZOO na Kinoboxu.

V ZOO se natáčí videoklip

Spojil se s nezbedným otcem sester Janečkových, a dostali dokonce první zakázku. Postupné získávání fanoušků ale není nic pro ně. Hvězdnou kariéru hodlá Bob nakopnout výstředním videoklipem. Na plac si pozve v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte v úterý večer na Primě, dvě slečny v červených parukách a pestrobarevných ocasech představující mořské panny. „Vypadáme jako blbky. Koho to napadlo, že budeme točit za plného provozu?“ stěžuje si jedna z nich a druhá souhlasně přitakává. Jenže to není jediný problém. O Bobově akci nemá nikdo ze zaměstnanců ani tušení, natož aby byla povolená.

Čtěte také: Velký návrat na scénu: Ilona Csáková vydala nový videoklip, pracovala na něm s Noidem

Bobův průšvih

Netrvá dlouho a natáčení jim přeruší vytočená Tamara v podání Elišky Brumovské. „Co se to tady děje?! Děláte si ze mě legraci? To snad nemyslíte vážně!“ spustí na ně veterinářka a pomocný ošetřovatel hadů ví, že je zle. „Bez jediného důvodu jsi vlezl do akvárka plného ryb a ohrozil je na životě. Samozřejmě to chci a musím hlásit,“ pění naštvaná Tamara s tím, že je to neomluvitelné. Zkroušený Bob tuší, že padák od ředitele Alberta je na dohled.

Dostane Bob za nepovolené natáčení a ohrožení ryb adekvátní trest?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 10. 2024

Zpestřete si život spontánními aktivitami. Je čas vyrazit ven a užívat si více světa. Prozkoumejte věci, které jsou ve své podstatě jiné, než byste očekávali. Vyberte si zavřené dveře namísto otevřených.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.