Spor Viky a Petra graduje. Zákaz návštěv dětí je trestem pro designérku

Zákaz návštěv u Viky – ZOO (203)

Eva Burešová a Robert Urban sice zakopali jako Viky a Petr válečnou sekyru, jejich příměří ale bohužel netrvalo dlouho. Když se návrhářka hrubě obořila na Nelly Řehořovou coby Petrovu přítelkyni Ester a obvinila ji ze záměrného uspání syna, rozhořel se mezi oběma expartnery boj. Navzájem si házejí klacky pod nohy. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Smír a hladká komunikace mezi bývalými partnery Viky a Petrem je tatam. Ještě nedávno se designérka se slzami v očích svěřovala s problémem otěhotnět a charismatický soudce ji ochotně chlácholil a utěšoval. Nejednou na něho Filip žárlil. Stačilo však jedno hlídání malého Péti a dusno by se dalo krájet. Viky je totiž přesvědčená, že Ester batole záměrně uspala, aby se o něho nemusela starat. Vyhnala ji a od té doby jsou vztahy na bodu mrazu.

Ohodnoťte seriál ZOO na Kinoboxu.

Petr totiž své současné přítelkyni bezmezně věří a Viky označil za agresivního ulhaného cvoka. Úspěšná návrhářka přezdívaná Vivienne Westwood dětské módy mu následně odmítne procházku s jeho synem v Esteřině přítomnosti. „Nedám ti ho, pokud u toho bude tady paní uspávačka,“ odpálkuje ho v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. Petr takové jednání nemíní nechat bez odezvy. „Slyšela jsem z jejich bytu nějakou hádku. Co jsem pochopila, tak se děti zlobily, když jim ta hysterická fiflena řekla, že jim táta zakázal za tebou chodit,“ donese Viky nejčerstvější informace všetečná sousedka Jeřábková.

Mohlo by vás zajímat: Na jaké alimenty máte jako pečující rodič nárok? Prozradí to speciální kalkulačka výživného

Hádka Petra a Viky v ZOO

A vyslechla to správně. Soudce opravdu odmítá pustit Bena a Sofii, které jeden čas u designérky dokonce bydleli a teoreticky mohli ohrozit její soužití s Filipem, pustit na návštěvu. „Byli jsme domluvení, že za mnou děti po škole přijdou. Tak proč jim to Ester nechce dovolit?“ ptá se Viky Petra, když ho konečně dostihne. „Nechce jim to dovolit, protože já si to nepřeju,“ opáčí jí stroze a následuje další hádka. Podívejte se sami.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 6. 2024

Pokud jste připraveni a dobře zorganizováni, Berani, měl by dnešní den proběhnout hladce a příjemně. Nebojte se oddávat fantaskním snům a věcem rozmarné povahy. Máte právo vybočit z běžné rutiny. Pokud jste však své úkoly nedělali pořádně, budete nyní muset věnovat čas dohánění a plánování dopředu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.