Haďák s Břéťou v ohrožení života. Zločinci je mají na mušce

Břéťa a Adam na mušce – ZOO (208)

Šimonu Bilinovi alias Haďákovi půjde znovu o život. Společně s Michaelou Pecháčkovou coby Sid odhalili nelegální chovnou stanici hadů a teď je po boku policisty Břéti v podání Filipa Kaňkovského padouchům na stopě. V jednu chvíli se zdá, že je konečně lapí a jejich trestné činnosti učiní přítrž, v dalším momentě už klečí s rukama za hlavou a pašeráci na ně míří zbraní. Podívejte se na exkluzivní ukázku.

Chtějí zachránit nelegálně chované vzácné hady, což přivede Adama a Břéťu na polní cestu, kde se záhy ocitnou v ohrožení. Břéťa zastaví auto, které vypadá zprvu nenápadně, ale nakonec se s Haďákem dostanou do velkého nebezpečí. Jeden ze zločinců totiž na nic nečeká a vytáhne proti nim zbraň.

„Takové natáčení miluju. Je to přesně to koření, co dochutí tu spoustu dnů v ateliérech,“ vzpomíná Šimon Bilina na adrenalinové natáčení napínavých scén, které uvidíte v dalším díle seriálu ZOO ve čtvrtek večer na Primě. „Připojili se k nám v tomto případě kaskadéři. Je to speciální živočišný druh. Neskrývám, že tento druh vyhledávám a směju se jejich vtipům, protože oni jsou vtipní tak, že padáte do kolen. Je to banda skvělých ogarů a každý má za sebou silný příběh,“ vypráví Bilina.

Čtěte také: Prodejci zbraní mají hlásit podezřelé obchody. Poslanci reagovali na střelce z fakulty

Ruce nad hlavou, pistole míří na těla a o drama tak nemá Haďák s Břéťou nouzi. To hercům vyhovuje a na place se v tu chvíli odehrávají i vtípky. „Točit s Filipem Kaňkovským alias Kaňourem je radostný tanec. Filip má charisma, co zastavuje ptáky v letu, a jeho ostrovtip umí rozzářit i sochu,“ vybarvuje svého parťáka Bilina. Povede se jim nakonec z prekérní situace i tentokrát vyváznout bez újmy?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 7. 2024

Někteří lidé mají tendenci být plaší. Téměř se omlouvají za to, že žijí. Pro ně je důležité držet se při zemi. Pravděpodobně si myslíte, že jste takoví, ale jste na omylu, Berani. Potřebujete se trochu ujistit. Uvnitř vás se skrývá spousta zajímavých věcí, které potřebují vyjít na povrch. Věřte si.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.