Haďák je obviněn z týrání seniora. Dita se nezastaví před ničím

Obvinění z týrání seniora – ZOO (205)

Petra Špalková rozhodně není jako Dita dcerou snů. Nově objeveného otce v podání Dušana Sitka hodlá za každou cenu obrat o jeho část dědictví. Šimona Bilinu alias Haďáka dokonce neváhá obvinit z dědečkova týrání. Jak se k tomu Hruškovi postaví? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

„Jdu tě varovat. Dostali jsme oznámení o týrání seniora,“ dává major Břéťa echo Adamovi, jenž se nestačí divit. „Policie má hlášení, že dochází k týrání tvého dědy,“ upřesňuje kriminalista, co se na Haďáka chystá. Po vyjádření státních orgánů totiž bude následovat převoz důchodce do ústavu, aby byla zachována jeho bezpečnost. „Ta Dita je hrozná mrcha,“ konstatuje nevěřícně ošetřovatel hadů. Moc dobře totiž ví, odkud vítr fouká.

Čtěte také: Dramatická záchrana z hořícího domu na Královéhradecku. Senior netušil, že má oheň za zády

Jeho nedávno objevená nevlastní teta Dita totiž udělá pro získání majetku a kompletního dědictví po matce snad cokoliv. Svého otce se už dokonce pokusila unést a nebýt Haďáka, který se kvůli dědovi pral, zřejmě by její plán vyšel. Nyní stojí v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte v úterý večer na Primě, před dalším problémem. Adam i doktor Hruška touží především po klidu, a tak ačkoliv má důchodce na dědictví oprávněný nárok, raději se ho vzdá. „Na dědu ale zapomeneš a přestaneš nás otravovat,“ sjednává Haďák s Ditou dohodu.

Zklamání dědy Hrušky v ZOO

Hruškovi staršímu nikdy nešlo o majetek. Ač byl více než zaskočený, z nalezené dcery měl opravdovou radost. Tím spíš ho mrzí její vypočítavé jednání a ziskuchtivé úmysly. „Zklamal jsem se v tobě,“ posteskne si při podpisu smlouvy o přenechání veškerého dědictví v její prospěch. „Mně to je jedno. Pro mě jste úplně cizí chlap,“ odpálkuje ho bezcitně Dita a přítomní se nestačí divit, jakého chování je schopna. Podívejte se v exkluzivní ukázce.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 7. 2024

Berani, ustupte a nechte dnes otěže převzít někoho jiného. Důvěřujte ostatním. Je tu mnoho pomocných rukou, které vás povedou. Nejdůležitější je nechat se unášet a důvěřovat. Ostatní vás budou vést, pokud jim to dovolíte. Váš mozek může bzučet do té míry, že budete mít pocit, že jste ztratili kontrolu. Uvolněte svou mysl a zklidněte nervy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.