Celebrity

4. června 2024 10:55

Žaneta Dernerová

Petra Špalková jako proradná mrcha. V seriálu by klidně unesla vlastního otce

Pokus o únos dědy Hrušky – ZOO (204)

Herečka Petra Špalková se v ději populárního seriálu objevila zcela nečekaně. Aniž by to kdokoliv tušil, Dušan Sitek má coby Hruška starší dceru! Dita však vůbec není tak milá a hodná, jak se na první pohled zdá. S nově objeveným otcem má nečestné plány a Šimon Bilina alias Haďák se musí i rvát, aby dědečka ochránil. Podívejte se na extra ukázku.

V dědickém řízení Adam Hruška a jeho dědeček Josef v podání Šimona Biliny a Dušana Sitka zjistili, že mají v rodině ještě jednoho člena – tetu a dceru Ditu. Příbuznou, o které nikdo neměl ponětí. Nově objevená Hruškova dcera nabídla otci stěhování k ní domů hned při seznámení. A jak se ukazuje, rozhodně to není z čisté lásky a radosti z nalezení otce.

„Pozvání do seriálu mě potěšilo. A vlastně i to, že Dita je taková potvora. I když ona zase tak jednoznačně záporná není. Prostě chce jenom to svoje. Má jasnou představu o tom, kdo by měl dědit,“ popisuje svoji úlohu herečka, která bude coby Dita bojovat o dědictví i v dalším díle seriálu ZOO v úterý večer na Primě.

Na place zakotvila Petra Špalková vedle Dušana Sitka a Šimona Biliny. „S Dušanem už jsme se při práci potkali a se Šimonem to bylo milé a příjemné seznámení. Padli jsme si do noty a dobře se nám spolupracovalo,“ vzpomíná na natáčení. „Věděla jsem, že ta role je krátkodobá a bude mít uzavřený děj. Přesto tam přinese velmi překvapivé zvraty,“ slibuje herečka, která se na pár dílů seriálu podívala, než v něm začala působit.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 7. 2024

Berani, pokud vás trápí nějaký citový problém, najděte zdravý způsob, jak situaci zmírnit. Přejídání problém nevyřeší. Pouze tím své potíže zamaskujete a později se s nimi budete hůře vyrovnávat. Je načase vyjet ze zajetých kolejí a vnést do situace svěžest. Máte velké množství lásky, o kterou se můžete podělit se světem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.