Celebrity

2. října 2024 09:39

Zuzana Schneidewind

Šťastný táta Karel Zima ukázal nejmladšího syna. Roční Eliáš zastínil herecké hvězdy

Nový seriál Kamarádi sledujte od 22. října na Primě nebo od 15. října na prima+

Oblíbený herec Karel Zima (52) se pochlubil krásnou manželkou Lucií (32) a nejmladším synkem, kteří ho doprovodili na tiskovou konferenci k představení podzimních novinek televize Prima. Okatý klučík na sebe okamžitě strhl pozornost všech přítomných. Podívejte se na malého Eliáše v exkluzivní fotogalerii.

Karel Zima je již zkušeným trojnásobným otcem. Z předchozího manželství s herečkou Magdalenou Zimovou má dceru Agátu (23) a syna Jonáše (20), kteří se před kamerou a na divadelních prknech pohybují již odmalička. Zda teprve roční synek Karla Zimy a Lucie Zimové Eliáš bude jednou také herec, ještě nikdo přesně vědět nemůže. Jak ale chlapeček spontánně všem ukázal při slavnostní tiskové konferenci k podzimním programovým highlightům Primy, talent „prodat se“ jistě má.

Na akci tahle malá hvězda přijela v golfovém kočárku. Zatímco táta s kolegy na pódiu rozprávěli o svých nových rolích v seriálu Kamarádi, který od 22. října nahradí na Primě v hlavním vysílacím čase oblíbenou ZOO, chlapečkovi začala být dlouhá chvíle. Obratně se milé mamince vysoukal ze sedačky a velmi hbitě vyrazil prozkoumávat terén. A protože ještě logicky neumí chodit, předvedl sprint na čtyřech.

Čtěte také: Herec Karel Zima ukázal své nové nové bydlení.

Eliáš Zima zastínil hvězdy seriálu Kamarádi

Svůj úprk z kočárku stihl opakovat, než ho táta polapil. To už na oba mířily fotoaparáty a kamery přítomných novinářů. Na chvíli tak malý Eliáš zcela zastínil hvězdy českého filmu i seriálů, jako jsou David Gránský, Regina Řandová, Anastasia Trmal Chocholatá, Jan Komínek či Eva Decastelo.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 10. 2024

Něco vám dnes možná zvedne mandle. Vpravo i vlevo se objevují vznětlivé reakce a silné názory. Zkuste se na to podívat s nadhledem. Budete se snažit získat od druhých mimořádnou pozornost, zejména pokud jde o vaše potřeby a emoce. Lidé budou podráždění, ale hádky situaci jen zhorší. Dejte všem trochu času a zjistíte, že se mnohé problémy vyřeší samy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.