Karel Zima flirtuje se soupeřkami a promluví o manželce. Čekal na ni dva roky

Karel Zima - Prostřeno! XXVI (80)

V pátek se v repríze klání amatérských kuchařů postaví k plotně oblíbený herec Karel Zima, známý například ze seriálu Slunečná. Po krátké zdravotní pauze, kdy ho u stolu vystřídal syn Jonáš, se do soutěže vrátí a pozve soupeře do nového bydlení. Jak umí vařit?

Páteční souboj amatérských kuchařů se bude odehrávat u herce Karla Zimy. Naštěstí se po krátké pauze, kdy se léčil se střevními problémy a musel za něj zaskočit jeho syn, zotavil. Jeho koníčkem byly dříve závody do vrchu a rallye. Když ale svému známému daroval ledvinu, tento koníček na radu lékařů pověsil na hřebík. Ničeho však nelituje, protože si pět let plnil neskutečný dětský den. Soupeře pozve do bytu, kde bydlí asi půl roku se novomanželkou Lucií.

Byt je po rekonstrukci, ale potřebuje ještě pár úprav. Na místě pracovny by měl být v blízké budoucnosti dětský pokoj pro malého Eliáše, kterého Lucie porodila na konci července. Karel se ženou se brali po rok a půl trvající známosti a herec žasne, kam se jeho soukromý život ubírá. „S mojí současnou manželkou jsme se seznámili v divadle. Pozval jsem ji na večeři a až za dva roky na ni kývla,“ popisuje. Je to právě ona, kdo jej přihlásil do pořadu Prostřeno! O tom, že už není k mání, informuje přítomné dámy při přípitku. „Na zdraví, děcka, ať je vám tady fajn, chovejte se jako doma, říkejte si o cokoli kromě sexu,“ pobaví ostatní hostitel. Iva se Soňou se okamžitě přihlásí, že by měly zájem. „Ještě před dvěma lety by sis moha klidně říct,“ koketuje vtipálek Karel.

Podívejte se na Karlovo bydlení:

První jídla vařil pro maminku

Herec vaří rád odmalička, kdy vždycky koukal mamince pod ruce a učil se od ní. „Fascinovalo mě to od dětství. Když jsem byl malý, bavilo mě překvapit mamku, která pracovala do osmi hodin a měla třeba připravené lečo. Ten rozzářený úsměv, když přišla ztahaná,“ vzpomíná Karel. Svým hostům připraví švestky v anglické slanině na salátkuzelňačkukuře s rajčaty, cibulí a cukrem, bramborovou kaši nebo brambory a palačinky s domácí marmeládou, banány, domácí čokoládou, šlehačkou, skořicí a likérem.

Není divu, že se někomu budou zdát některé chody trochu překombinované. Úspěch ale budou mít všechny. Zelňačku si kupříkladu František přidá. Kolik asi dostane bodů? Má šanci překonat pondělní hostitelku Kláru, která se svými 36 body momentálně vede? Dívejte se!

Chutney, cheesecake, bruschetta. Umíte správně přečíst názvy zahraničních jídel?

1 11 Cheesecake je oblíbený:

2 11 Cheesecake se správně čte?

3 11 Amuse bouche je:

4 11 Jak se čte amuse bouche?

5 11 Když si objednáte chateaubriand, dostanete:

6 11 Focaccia je:

7 11 Jak se čte focaccia?

8 11 Jaký kus masa si objednáváte v případě entrecôte?

9 11 Chutney je:

10 11 Základem salsy guacamole jsou:

11 11 Jak se čte bruschetta?

Máte % správných odpovědí.

To není dobrý výsledek. Zkuste to znova.

To není dobrý výsledek. Zkuste to znova.

To není špatné, ale pořád je co zlepšovat.

Gratulujeme, máte velmi dobré znalosti.

Výborně, vaše znalosti jsou skvělé.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.