Celebrity

31. července 2022 06:05

Josef Šťastna

Po svatbě se pracuje na dětském pokojíčku. Karel Zima ukázal své bydlení

Karel Zima - Living

Nedávno se herec Karel Zima (50) oženil, když si vzal pohlednou partnerku Lucii Kumbárovou (31). Tímto krokem mu začíná nová etapa a herec se netají, že s půvabnou manželkou by si rádi pořídili potomka. Miminko samozřejmě bude potřebovat postýlku a dětský pokojíček, na což herec intenzivně myslí.

Na začátku července Karel Zima slíbil před oltářem věrnost okouzlující Lucií Kumbárové a netají se tím, že brzy by rád svůj životní krok potvrdil společným potomkem.

Přestože Karel Zima už má z prvního manželství s herečkou Magdalenou Zimovou dceru Agátu a syna Jonáše, na miminko se rozhodně starý necítí. Naopak upřímně přiznal, že čím dříve budou v rodině tři, tím lépe.

Pro redakci Prima Living pak muž, který se mimo jiné proslavil jako štamgast Pavel Slanina v seriálu Slunečná, promluvil o náročné rekonstrukci bydlení.

„Tenhle byt má teď už dispozice tři plus jedna. Vznikl totiž ze dvou menších jedna plus jedna,“ uvedl pro Prima Living, když redaktory provázel vilou z 30. let, která leží na okraji Prahy. Nově vzniklý byt zabírá celé spodní patro vily a rozkládá se na úctyhodných sto metrech čtverečních.

„Byt je po totální rekonstrukci. Obývák je největší, vedle něj je kuchyň, ložnice a pak je tu pracovna nebo dejme tomu pokoj pro hosty. Plus je tu samozřejmě chodba a sociální zařízení,“ popsal svůj domov sympatický herec.

Podobné články

Středem rodinného vesmíru by se v blízké budoucnosti měl stát dětský pokoj, který vznikne z pokoje, který Zima dosud využívá jako pracovnu. Herec s nadšením v hlase přiznal, že se těší, až při zařizování pokojíčku přiloží ruku k dílu.

„Určitě bych tam chtěl vyrobit něco svého, pomalovat stěny, zkrátka aby tam nebyl jen nakoupený nábytek a koupené komponenty. Rád bych vyrobil něco víc, třeba židličku nebo stůl. To dítě ještě nemáme, ale udělal bych mu rád třeba kolíbku. Máme štěstí, že po původním nájemci tu zbyla spousta nářadí, takže tu je v podstatě hotová dílna. Na tu se opravdu těším. S tím bych udělal i postel,“ zasnil se herec, který pochází z Liberce a v současné době je na volné noze.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.