Celebrity

4. listopadu 2023 06:15

Vanesa Havlíková

Jan Nedbal drží kvůli rolím drastické diety. Za měsíc a půl shodil deset kilo

Jan Nedbal v 7 pádech Honzy Dědka

Jan Nedbal (33) absolvoval střední zdravotní školu, ale nakonec si uvědomil, že v tomto oboru pracovat nechce. Aktuálně míří z jedné role do druhé a diváci si ho velmi oblíbili. V talkshow Honzy Dědka promluvil o drastických dietách, které musí kvůli rolím podstupovat a také o tom, čím se živil v období covidu.

Jednu z nejtvrdších diet musel podstoupit kvůli filmu Bratři, v němž spolu s kamarádem Oskarem Hesem hrají hlavní role bratrů Mašínů. „Nejdřív jsme museli s Oskarem nabrat a následně jsem musel naopak hodně shodit, protože Ctirad Mašín byl dva roky uvězněný v uranových dolech a tam člověk moc nepřibírá. Takže jsem shodil deset kilo za měsíc a půl,“ uvedl herec, kterého můžete znát také ze seriálu Sestřičky.

Drastické diety kvůli natáčení

Člověk musí přestat jíst a začít běhat. Chodil jsem do sauny, držel půsty. A pak jsem prošel i dehydratací, 48 hodin před jednou scénou, kdy jsem byl do půl těla. To člověk vypotí všechnu vodu, co v sobě má. Má papírovou kůži a vypadá strašně. Držel jsem i náročnou keto dietu, kdy člověk jí jenom trochu libového masa a vařenou zeleninu. Moje přítelkyně mi pekla keto chleba, takže jsem mohl alespoň trochu pečivo,“ prozradil herec v pořadu 7 pádů Honzy Dědka, jakým peklem si během natáčení filmu, jenž je právě v kinech, prošel.

V období pandemie si Nedbal přivydělával jako skladník

Hubnout musel i do filmu Zpráva, tam ale dietu pojal po svém. „Když jsem hubnul na Zprávu, jedl jsem polévku, pil kávu, kouřil a pil whisky. Když člověk pije tvrdej alkohol a kouří cigarety, nemá chuť na jídlo,“ zavzpomínal Nedbal. Film Zpráva měl premiéru po první vlně covidu. V ní Nedbal stejně jako většina jeho kolegů neměl herecké příležitosti. A tak začal pracovat jako skladník v mezinárodním internetovém obchodu.

Čtěte také: Josef Maršálek miluje pečení i zvířata. Naše morčata létají první třídou po světě, tvrdí

„To bylo ostrý. Obdivuju všechny lidi, kteří tam vydrží déle než čtyři vteřiny. Víš, co bylo nejprodávanější? Vibrátory. Fakt. Těch jsem do toho košíku dával opravdu hodně. Samota a vlastně i pornhub byl v covidu zadarmo, takže já to chápu, utratíš peníze jen za ten vibrátor,“ vyprávěl Nedbal u Honzy Dědka, jehož show můžete vidět každé úterý ve 21:35 na Primě.

V talkshow u Honzy Dědka se představila také herečka Martha Issová:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 5. 2024

Možná cítíte touhu po cestování a toužíte po něčem novém a odlišném ve svém životě. Nemůžete si pomoct, ale fádní rutina vás trochu nudí. Pokud toužíte po dobrodružství, proč si nenaplánovat exotický výlet? I když na to teď nemáte peníze, můžete začít s průzkumem. Už jen vědomí, že se tam jednou vydáte, vám pomůže zvednout náladu, Berani.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.