Celebrity

20. března 2023 08:30

Eliška Reiglová

Jan Révai se tajně oženil. S manželkou zanedlouho oslaví první výročí svatby

Oblíbený herec Jan Révai (49) je už téměř 15 let spokojený po boku herečky Zuzany Šulajové (44) s níž má dva syny. Pár žil dlouhé roky takzvaně na hromádce, a proto už svatba nebyla tématem, které by někoho napadlo řešit. Až na to, že na ni v utajení došlo a její první výročí se blíží mílovými kroky.

Jan Révai tvoří s krásnou slovenskou herečkou pár už přes dekádu a společně vychovávají syny Jakuba a Matěje, kteří rostou jako z vody. Dosud se mělo za to, že partneři se ke svatbě příliš nemají, a proto se do ní nehrnou. Ukázalo se ale, že je tomu jinak, ve skutečnosti už jsou skoro rok svoji.

„Vzali jsme se, ale už poměrně dávno. On to nikdo neví. Vzali jsme se na apríla,“ prozradil Jan Révai portálu Super.cz poté, co se na jeho ruce nepřehlédnutelně zablyštil snubní prsten. Odhalil tak, že brzy oslaví první výročí sňatku.

Žena v domácnosti

Když Zuzana Šulajová přivedla na svět nejprve staršího Jakuba a poté mladšího Matěje, stala se z ní žena v domácnosti, jejíž kariéra ustoupila do pozadí kvůli péči o syny. Ke své profesi se po šesti letech vrátila v roce 2017. Ihned se znovu cítila jako ryba ve vodě.

„Nervozita ani nebyla. Když jsou lidi příjemní a nehází člověku klacky pod nohy, tak to jde samo. Myslím si, že mě to neodradilo, ale naopak se těším na další věci,“ prozradila tehdy portálu iDnes.cz s tím, že když synové nastoupili do školy a školky, je nejlepší čas být znovu mezi dospělými.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.