Celebrity

13. ledna 2023 11:38

Eliška Reiglová

Jana Adamcová a Jiří Adamec jsou stále ještě manželé. Proč rozvod stojí?

Bývalou televizní moderátorku a tiskovou mluvčí Janu Adamcovou (50) je možné už přes dva roky považovat za nezadanou ženu. S manželem Jiřím Adamcem (74) žije v odloučení, a dokonce padla i žádost o rozvod. K němu se ale v tuto chvíli neschyluje, protože byl před rokem pozastaven.

Okolo Jany Adamcové, která tři roky působila jako mluvčí vlády Andreje Babiše, bylo v posledních letech poněkud rušno. Mediálně se propíral její rozchod s režisérem Jiřím Adamcem, se kterým má dvě děti. Přestože manželé spolu už nežijí a každý žije vlastním životem, formálně jsou svoji a v nejbližší době se na tom nic nezmění.

Někdejší moderátorka a bývalá vládní mluvčí si známého režiséra vzala před sedmnácti lety. Je to už mnoho měsíců, co se začalo hovořit o tom, že jejich manželství spěje k rozvodu. Deník Blesk.cz nicméně informoval o tom, že rozvodové řízení bylo pozastaveno a manželé tak pouze žijí v odloučení.

Přátelské vztahy

Přestože manželství nefungovalo natolik, aby spolu Adamcovi dokázali nadále fungovat a soužít jako běžný pár, o zášti se mluvit nedá. „S Jiřím žijeme stále odděleně, máme spolu ale dobré vztahy. Děti žijí se mnou, tatínka ale vídají, jak je libo jim anebo jemu,“ řekla Jana s tím, že Vánoce trávili jako kompletní rodina.

„Nejsme rozvedeni, nerozvádíme se, trávíme společné chvíle, jsme v pohodě. Víc se k věci nebudu vyjadřovat,“ uvedl k věci stroze Jiří Adamec.

Jiří Adamec připravoval oblíbený seriál Cesty domů:

Pozastavený rozvod

Že by byl rozvod u Adamcových na spadnutí se rozhodně říct nedá. „Ještě rozvedeni nejsme, ale máme za sebou první půlku. Tu druhou jsem pozastavila z důvodů, o kterých nechci mluvit. Nejsou majetkové ani finanční. Mám k tomu velmi osobní zdravotní důvod, a proto jsem to zatím nechala být. Nežijeme spolu a zatím jsme ještě pořád formálně manželé,“ vysvětlila Jana Adamcová v pořadu Showtime.

Sdílejte článek
Štítky rozvod manželé Jiří Adamec Jana Adamcová Jana Adamcová (Nováková)

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.