Celebrity

13. ledna 2023 11:38

Eliška Reiglová

Jana Adamcová a Jiří Adamec jsou stále ještě manželé. Proč rozvod stojí?

Bývalou televizní moderátorku a tiskovou mluvčí Janu Adamcovou (50) je možné už přes dva roky považovat za nezadanou ženu. S manželem Jiřím Adamcem (74) žije v odloučení, a dokonce padla i žádost o rozvod. K němu se ale v tuto chvíli neschyluje, protože byl před rokem pozastaven.

Okolo Jany Adamcové, která tři roky působila jako mluvčí vlády Andreje Babiše, bylo v posledních letech poněkud rušno. Mediálně se propíral její rozchod s režisérem Jiřím Adamcem, se kterým má dvě děti. Přestože manželé spolu už nežijí a každý žije vlastním životem, formálně jsou svoji a v nejbližší době se na tom nic nezmění.

Někdejší moderátorka a bývalá vládní mluvčí si známého režiséra vzala před sedmnácti lety. Je to už mnoho měsíců, co se začalo hovořit o tom, že jejich manželství spěje k rozvodu. Deník Blesk.cz nicméně informoval o tom, že rozvodové řízení bylo pozastaveno a manželé tak pouze žijí v odloučení.

Přátelské vztahy

Přestože manželství nefungovalo natolik, aby spolu Adamcovi dokázali nadále fungovat a soužít jako běžný pár, o zášti se mluvit nedá. „S Jiřím žijeme stále odděleně, máme spolu ale dobré vztahy. Děti žijí se mnou, tatínka ale vídají, jak je libo jim anebo jemu,“ řekla Jana s tím, že Vánoce trávili jako kompletní rodina.

„Nejsme rozvedeni, nerozvádíme se, trávíme společné chvíle, jsme v pohodě. Víc se k věci nebudu vyjadřovat,“ uvedl k věci stroze Jiří Adamec.

Jiří Adamec připravoval oblíbený seriál Cesty domů:

Pozastavený rozvod

Že by byl rozvod u Adamcových na spadnutí se rozhodně říct nedá. „Ještě rozvedeni nejsme, ale máme za sebou první půlku. Tu druhou jsem pozastavila z důvodů, o kterých nechci mluvit. Nejsou majetkové ani finanční. Mám k tomu velmi osobní zdravotní důvod, a proto jsem to zatím nechala být. Nežijeme spolu a zatím jsme ještě pořád formálně manželé,“ vysvětlila Jana Adamcová v pořadu Showtime.

Sdílejte článek
Štítky rozvod manželé Jiří Adamec Jana Adamcová Jana Adamcová (Nováková)

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.