Celebrity

18. září 2024 10:57

Michaela Vlčková

Osamocená Jana Adamcová. S manželem už počítat nemůže, děti brzy zmizí z domu

Jana Adamcová (52) už nějakou dobu nežije ve společné domácnosti se svým manželem Jiřím Adamcem (76). I když jsou stále manželé, jejich vztah už není partnerský. Bývalá televizní moderátorka bydlí s dětmi ve vile, zatímco režisér žije nedaleko v bytě. Adamcová se ale už teď obává samoty. Představa, že její děti brzy opustí domov, ji rozhodně netěší. Zvláště u syna, který se pravděpodobně osamostatní v blízké budoucnosti.

Přestože děti Daniel a Jasmína stále žijí s maminkou v rodinné vile na Hanspaulce v Praze, Jana Adamcová se už nyní snaží smířit s tím, že to tak nebude navždy. Její děti jsou totiž už ve věku, kdy se zřejmě budou chtít v brzké budoucnosti osamostatnit. Přiznala, že myšlenka na samotu ji děsí. „Syn bude letos maturovat a pak asi z hnízda vylítne. Takže počítám, že za rok bude už asi někde pryč a to mě trochu děsí,“ svěřila se Adamcová v rozhovoru pro web Super.cz.

Dcera Jasmína je o něco mladší než syn Daniel, takže bývalé moderátorce je útěchou, že alespoň ta s ní bude ještě nějaký čas pobývat. „Naštěstí mám ještě Jasmínku, která se mnou ještě určitě tři roky bude doma. Nicméně děsím se toho už nějakou dobu,“ nechala se slyšet.

Čtěte také: Nové lásce se nebráním. Adamcová promluvila o rozchodu se slavným režisérem i dětech

Nepříjemné myšlenky Jana zahání nabitým pracovním programem. „Naštěstí práce mám víc, než zvládám, což je dobře. A to vlastně asi budu potřebovat, protože bych se jinak zbláznila, kdyby se mi neustále stýskalo po dětech,“ prozradila.

Syn Daniel nejspíš odcestuje do zahraničí, kde by mohl studovat vysokou školu. „Má rád angličtinu. Možná jsem to s výukou angličtiny trochu přehnala, protože ji má opravdu rád, rád komunikuje anglicky. Tak uvidíme, co vyjde a kam se dostane. Zatím ještě nevíme, kam se přihlásí, má asi pět tipů,“ nastínila Jana.

Jana i její děti rády cestují, někdy jedou všichni spolu a někdy zase každý po svém. „Jasmínka byla v Londýně na koncertě Taylor Swift a v Indii v Ashramu, kde už jsme byli já i Daník, každý zvlášť. Potom jsme byli ve Švýcarsku a dva týdny v Chorvatsku,“ připomněla a upozornila, že přestože s manželem stále fungují jako rodina, na společnou rodinnou dovolenou v zahraničí to už nevidí.

Společná dovolená už nebude

Zdravotní stav Jiřího Adamce totiž podle moderátorky není úplně ideální pro cesty do zahraničí. „Vídáme se poměrně často, patří do naší rodiny. Bydlíme kousek od sebe. Když jsme s ním byli na jaře na dovolené v Egyptě jako celá rodina, zjistila jsem, že měl malinko problém s orientací a došla jsem k tomu, že příště se pokusím zařídit mu v Čechách třeba lázně, než abych ho tahala někam, kde si až tak neužije. Vlastně je rád sám doma než někde na cestách. Je zkrátka už někde trochu jinde než my,“ popsala s tím, že se s manželem snaží být v kontaktu.

„Ale snažíme se s ním být jednou, dvakrát týdně. Komunikujeme každý den několikrát. V podstatě k sobě pořád tak nějak patříme jako rodina, i když my dva spolu už nežijeme, protože nás toho od sebe už dělí hodně,“ vysvětlila Adamcová.

Jana Adamcová otevřeně o rozvodu: S Jiřím jsme přátelé. Je na obzoru nová láska?

Sdílejte článek
Štítky rodina manželství manželé děti Jiří Adamec Jana Adamcová Jasmína Adamcová Daniel Adamec

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.