Celebrity

17. září 2024 10:10

Michaela Vlčková

Poslední dovolená s manželem Adamcem. Už má věk, je jinde než my, tvrdí Jana

Bývalá televizní moderátorka Jana Adamcová (52) se rozpovídala o poslední společné dovolené s manželem Jiřím (76), se kterým již nějaký čas nežije. Dvojice se sice nerozvedla, avšak delší čas žijí v odloučení. Jana nyní popsala, že při jarní návštěvě Egypta začala vnímat, že Jiří je už ve věku, kdy je dezorientovaný.

Jana a Jiří Adamcovi se rozhodli žít každý někde jinde už před delší dobou. Bývalá televizní moderátorka žije s dětmi Danielem a Jasmínou v rodinné vile na Hanspaulce v Praze, zatímco režisér se odstěhoval do sousedního bytu. Přestože žijí v odloučení, stále jsou svoji a rozvod neplánují. „Trochu jsme se v rámci rodiny rozkmotřili. S dětmi ne, ale s manželkou. Rozvedení nejsme a nemám zájem se rozvádět," řekl již dříve Jiří deníku Blesk.

Manželství jim nefungovalo natolik, aby spolu Adamcovi mohli nadále žít jako pár, ovšem jako rodina stále fungují. Pravidelně se vídají, minimálně jednou do týdne. „Snažíme se s ním být jednou, dvakrát týdně. Komunikujeme každý den několikrát. V podstatě k sobě pořád tak nějak patříme jako rodina, i když my dva spolu už nežijeme, protože nás toho od sebe už dělí hodně," vysvětlila Adamcová, která tři roky působila jako mluvčí vlády Andreje Babiše.

Čtěte také: Nové lásce se nebráním. Adamcová promluvila o rozchodu se slavným režisérem i dětech

Poslední společná dovolená

Jako rodina na jaře vyrazili na dovolenou k moři do Egypta. Podle Jany se však jednalo o poslední společnou dovolenou v zahraničí. „On už je samozřejmě ve věku... Když jsme s ním byli na jaře na dovolené v Egyptě jako celá rodina, zjistila jsem, že měl malinko problém s orientací,“ nechala se slyšet Adamcová.

„Došla jsem k tomu, že se mu příště pokusím zařídit v Čechách třeba lázně, než abych ho tahala někam, kde si až tak neužije. Vlastně je rád sám doma, víc než někde na cestách. Je zkrátka už někde trochu jinde než my,“ vysvětlila Jana, která naznačila, že její muž je dezorientovaný.

Jana Adamcová otevřeně o rozvodu: S Jiřím jsme přátelé. Je na obzoru nová láska?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.