Jana vleze při šmejdění do dětské postýlky a kazí večeři. Jak bude Eliška reagovat?

Prostřeno! XXV (87) - Jana se rozjíždí

Úterní hostitelka šla do soutěže amatérských kuchařů kvůli výhře. Ráda by si za ni zaplatila svatbu, protože ji přítel, otec její dcery, požádal o ruku. U stolu se však sešla náročná partička, včetně mlsného šťourala Filipa a Jany, která chce být pořád středem pozornosti. Má vůbec proti nim šanci?

V soutěži o nejlepší menu z Královéhradeckého kraje se setkávají dva muži a tři ženy. Úterní hostitelka Eliška vsadí na domácí kuchyni a vlastnoručně připraví vše, co půjde. Doufá, že jí poctivý přístup přinese výhru, aby mohla uspořádat vysněnou svatbu. Sympatická hostitelka však netuší, co se mimo její dohled bude dít. Soutěžící Jana se totiž utrhne ze řetězu a ostatní ji budou muset velmi krotit, aby Elišce neprolezla všechny šuplíky a skříně. Proto se podívá alespoň za skříně a pod matrace, poté vyzkouší manželskou postel a vleze si i do dětského týpí.

„Já si myslím, že Jana je dobrý číslo a že si s ní ještě užijeme zábavu. Tedy pokud nás ještě pustí ke slovu,“ zhodnotí Janino chování Martin. A není daleko od pravdy. Jejím vrcholným kouskem bude strkání hlavy do dětské postýlky. Až se Filip poleká, že jí tam hlava zůstane. „Docela bych se začal smát, kdyby jí tam uvízla,“ pomyslí si nahlas. Jak to všechno dopadne sledujte už dnes vpodvečer.

Sledujte, jak se Eliška vypořádá se všetečnými dotazy kritického Filipa:

Kdo má poslední slovo?

Pro soutěžící je těžké soustředit se na probíhající večer, když na sebe Jana pořád poutá pozornost. Není pomalu čas na hodnocení jídla? Filip bude obzvláště kritický k jídlům, která se mu zdají nová a překombinovaná. Už při čtení menu se mu nebude líbit kombinace paštiky a cibulového chutney, v pórkovém krému bude cítit mrkev a hlavní chod bude podle něj kombinací příliš mnoha surovin. Proto se Elišky bude vyptávat na piniové oříšky a speciální strouhanku, kterou dá na noky se špenátem a kuřecím masem.

Sama hostitelka přizná, že se chtěla vytáhnout kvůli hostům. Pro přidání oříšků se rozhodla, protože je v soutěži. Noky běžně domácí nedělá, jen při zvláštních příležitostech. V tu chvíli se do hovoru vloží Jana, která jako by tento týden kontrolovala, kdo kolik sní. „Hele, jak mu to jede,“ vykřikne najednou a ukáže na Martina, kterému očividně hlavní chod zachutná. Bude mít dnes poslední slovo i někdo jiný než snaživá herečka?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.