Celebrity

1. října 2024 20:45

Tomáš Durčák

Jágr si rýpnul do partnerky: Na titulce už může být každý. Fakt vtipné, odvětila nevrle

Dle odhadů některých fanoušků bude hokejová legenda Jaromír Jágr v následujících dnech zřejmě muset spát na gauči a vařit si sám. Soudí tak z posledního Jardova vtípku na adresu své partnerky, který však o 22 let mladší Dominika Branišová nevzala s takovým nadhledem, jak Jarda možná myslel.

Krátká situační videa, na nichž Jaromír Jágr ukazuje svůj běžný každodenní život a trousí své tradiční svojské komentáře, jsou na sociálních sítích hitem. Během svého posledního pokusu pobavit své fanoušky však Jarda možná maličko přestřelil. Ironické rýpnutí směrem k partnerce Dominice Branišové totiž sice leckoho rozesmálo, ale k jeho velké smůle zrovna ji nechalo chladnou.

Čtěte také: Jiskřivé setkání ve Varech: Jágrova Dominika narazila na Andreu Verešovou

Na videu, které na čerpací stanici natočil kamarád hokejové legendy Petr Větrovský, Jágra nejdříve vyzývá, jestli nekoupí nějaké noviny. Když ale dorazí ke stojanu s novinami a časopisy, pronese Jarda se sarkastickým úsměvem: „Ty vo*e, hele!“ a ukáže na časopis, jehož titulní stranu zdobí fotka jeho partnerky Dominiky. „Tady už se dostane na titulku každej,“ pronese po chvilce přemýšlení s vážnou tváří Jágr.

Zatímco autor videa se hláškou stejně jako drtivá většina komentujících u videa očividně pobavil, Dominika to vnímá trochu jinak. „Fakt vtipný,“ okomentovala video a přidala emotikon naznačující, že ona se příliš nepobavila. „Já bych mu doma nedal najíst,“ poradil Dominice další komentující. „Přesně! Ať mu uvaří Petr Větrovský“ vzkázala partnerovi na to konto Dominika.

„Ano, ano, Petr to zvládne, udělá mu smaženici,“ vložila se následně do diskuze očividně rovněž pobavená Jitka Boho. „Naprosto souhlasím, to zvládnu,“ dodal oběma dámám následně s nadhledem Jarda, byť zřejmě s vědomím, že ho možná doma čeká opravdu prázdný talíř a místo postele pouze gauč.

Dominika Branišová na letošním festivalu ve Varech promluvila o tom, jak by si představovala svatbu s Jardou Jágrem:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 10. 2024

Zpestřete si život spontánními aktivitami. Je čas vyrazit ven a užívat si více světa. Prozkoumejte věci, které jsou ve své podstatě jiné, než byste očekávali. Vyberte si zavřené dveře namísto otevřených.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.