Jiskřivé setkání ve Varech: Jágrova Dominika narazila na Andreu Verešovou

KVIFF: Dominika Branišová promluvila o svatbě s Jágrem

Modelka Andrea Verešová (43) a hokejista Jaromír Jágr (52) se v roce 1999 seznámili na tenisovém turnaji. Přeskočila mezi nimi jiskra a rázem se z nich stal jeden z nejsledovanějších párů českého showbyznysu. Dnes je ale všemu jinak, Verešová je šťastně vdaná a Jágr má partnerku, s níž je spokojený. Nyní se ženy náhodou setkaly na Big Board party a šlo o zvláštní moment.

Když se Andrea Verešová a Jaromír Jágr po třech letech vztahu rozcházeli, nemohla být řeč o tom, že by odloučení probíhalo ve zlém. Neshody vedoucí k tomu, že se nakonec vydali každý vlastní cestou, nezastínily to dobré, co spolu prožili. Navzájem o sobě poté neřekli jediného křivého slova a dodnes jsou k sobě přátelští.

Jediné, co od rozchodu modelka s hokejistou nedělají, je, že by se spolu pravidelně scházeli. Poprvé po dlouhých letech se viděli na filmovém festivalu v Karlových Varech v roce 2022, kde se společně vyfotili i se svými milovanými polovičkami. Nyní se na festivalu Andrea Verešová setkala s Dominikou Branišovou odděleně, a to náhodou na Big Board party.

Čtěte také: Horko zkomplikovalo i festival v Karlových Varech. Vypadl tam proud i internet

Chvíli vedle sebe postávaly pouze tyto dvě dámy, později se k nim ale přidala také Lenka Limberská. Dominika Branišová se po celou dobu doširoka usmívala, zatímco Verešová věnovala pozornost alespoň pohledem něčemu jinému. Manželka fotbalisty Davida Limberského se pak s přítelkyní Jaromíra Jágra věnovala i tanci.

Pozdní příjezd

Dominika byla přítomna i na akci Moët & Chandon party s přípitkem na dobrou věc, tou dobou se ale v prostředí festivalu ještě pohybovala bez doprovodu. „Zatím jsem sama, ale přítel dorazí k večeru. Měl ještě nějaké povinnosti, trénoval, takže už by měl být na cestě z Prahy,“ prozradila pro Prima Ženy. Na další akci ji už slavný hokejista skutečně doprovodil.

Kromě Jágra se na dění festivalu přijel podívat také hokejista Jakub Voráček:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 7. 2024

Někteří lidé mají tendenci být plaší. Téměř se omlouvají za to, že žijí. Pro ně je důležité držet se při zemi. Pravděpodobně si myslíte, že jste takoví, ale jste na omylu, Berani. Potřebujete se trochu ujistit. Uvnitř vás se skrývá spousta zajímavých věcí, které potřebují vyjít na povrch. Věřte si.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.