Celebrity

12. září 2023 20:00

Tomáš Durčák

Mladičká dcera Jaroslava Tvrdíka se raduje z miminka. Slávistický šéf je dojatý

Modelka Jana Kolářová (22), která je dcerou bývalého ministra obrany a člena představenstva klubu SK Slavia Praha Jaroslava Tvrdíka (55), se stala maminkou. Tatínkem je její manžel a slávistický brankář Ondřej Kolář (28), který se těhotenstvím své partnerky letos v březnu pochlubil na sociálních sítích.

Kromě možného pokračovatele svého fotbalového odkazu pro Ondřeje jde o výjimečný den i pro vlivného bosse českého fotbalu Jaroslava Tvrdíka, z něhož se stal dědeček. Syn se jeho dceři narodil rok po loňské svatbě. Rázný byznysmen tehdy novomanželům dal své požehnání a vyjádřil spokojenost nad tím, koho si jeho dcera za manžela vybrala. Zároveň si po loňské výhře nad zákeřnou rakovinou nepochybně váží každé chvíle, kterou může se svými blízkými spokojeně prožívat.

Kdo si po těchto slovech nejspíš oddechl nejvíc, byl právě Ondřej. Počátky jeho vztahu s dcerou Tvrdíka totiž nebyly snadné, jelikož ochranářský otec nevěřil, že nejde jen o nezávazný románek. Zároveň mu randění s dcerou „šéfa“ příliš nepřidalo v kabině, kde si musel vyslechnout nejednu poznámku o prospěchářství a protekci. Dnešní narození Kolářova syna však jen stvrzuje to, že Janu Kolářovou opravdu miluje a od začátku to s ní myslel vážně.

Ondřej Kolář se stal otcem Foto: SK Slavia Praha

Posted by Fotbal a vše kolem něj on Tuesday, September 12, 2023

„Základní sestava pojištěná,“ napsal v reakci na zprávu o narození Tvrdíkova vnuka jeden z uživatelů sociálních sítí, čímž naznačil, že zbavit se nálepky protekčního zetě nebude jen tak. Ondřej však již svou lásku k manželce vyjádřil opakovaně a je jisté, že v následujících dnech, týdnech, ale i letech bude mít na práci důležitější i příjemnější věci než čtení závistivých posměšků.

Jaroslav Tvrdík v loňském roce svedl boj se zákeřnou rakovinou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.