Celebrity

10. dubna 2024 17:01

David Laštovka

Jaroslava Obermaierová první lásku Michala Pavlatu podváděla. Manželství protrpěla

Jaroslava Obermaierová ukázala svého pejska

Jaroslava Obermaierová, která slaví 78. narozeniny, v mládí patřila k nejkrásnějším českým herečkám a měla spoustu ctitelů. Vdala se ale pouze jednou a manželství jí vydrželo pouhý rok. Jak to měla v životě s láskou?

První velkou láskou Jaroslavy Obermaierové byl o rok starší herecký kolega Michal Pavlata. Ten o jejich vztahu zpětně s úsměvem tvrdil, že spolu chodili pět let, ale Jaroslava s ním pouze tři roky, neboť měl parohy, které se téměř dotýkaly hvězd. Přestože se rozešli, až do Pavlatovy smrti je pojil velmi přátelský vztah.

Manžel ji jen využíval

Poprvé a naposledy se Jaroslava Obermaierová vdala ve svých pětatřiceti letech. Jejím vyvoleným se stal číšník a taxikář Richard, s nímž má syna Jaroslava. Toho trápí psychické potíže. V dětství navíc prodělal několik závažných onemocnění. Manželství bylo rozvedeno po pouhém jednom roce, neboť se ukázalo, že si herečka vybrala velmi špatně. Manžel ji jen využíval, neustále flámoval a doma se téměř nezdržoval. Dokonce ji i týral.

Čtěte také: Jaroslava Obermaierová: Po revoluci jsem dabovala porno, bylo za to dost peněz

Rozvod označuje za nejšťastnější den života

Na syna tak zůstala úplně sama. A to nejen co se týče výchovy, ale i peněz. Exmanžel o syna nejevil zájem a neměl se ani k placení alimentů. I proto, hned jak to bylo možné, si Jaroslav vzal mámino příjmení. Pomoci ji nemohla ani její maminka, která zemřela těsně před narozením Jaroslava. „Odešla před Vánoci a poté se mi narodil syn. Přinesla jsem si ho domů na Štědrý den jako Ježíška,“ prozradila herečka redakci CNN Prima NEWS.

Toho, že se v manželství spálila, nelituje. „Rozvod byl nejšťastnější den mého života. Byla jsem mladá, udělala blbost, to se holt v životě stává. Nikdy jsem tím ale netrpěla, vždycky jsem si uměla se vším poradit. Na věci se dívám s nadhledem,“ uvedla Jaroslava Obermaierová, která je vděčná za to, že jí zdravíčko slouží a může stále pracovat. Dodnes žije ve společné domácnosti se synem, o kterého s láskou pečuje. „Jenom z důchodu bych nevyžila,“ přiznala herečka.

Zavzpomínejte na herce Michala Pavlatu, který byl hostem pořadu Nikdo není dokonalý:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.