Celebrity

1. března 2024 11:49

Eliška Reiglová

Je divný a starý, říká modelka, která odmítla DiCapria. V posteli si prý bere sluchátka

Leonardo DiCaprio (49) patří mezi nejslavnější hollywoodské herce a jeho nároky na potenciální milenky či partnerky jsou zřejmě i proto dost vysoké. Nejzásadnějším faktorem pro něj je věk, vybírá si ze zásady ženy, kterým je maximálně 25 let. Jednu takovou se pokusil sbalit v nočním klubu v LA, ona jeho pozvání domů ale odmítla a popsala, jak líbá a jaké jsou jeho preference v posteli.

Sláva Leonarda DiCapria se naplno rozjela po velkofilmu Titanic z roku 1997, ve kterém si střihl nezapomenutelnou roli Jacka Dawsona. Od té doby po něm šílely fanynky prakticky po celém světě. Jeho nejdelší vztah však trval šest let a ani tam se DiCaprio nerozhodl posunout do další fáze. V posledních letech pak spíše střídá mladičké modelky a k usazení se vůbec nemá.

Na mladé ženy vyhovující jeho standardům herec nejčastěji naráží v nočních klubech. Je pověstný tím, že se snaží působit nenápadně a ty, o které se zajímá, zásadně neoslovuje sám a raději vyšle někoho místo sebe. A přesně takhle se seznámil s dvaadvacetiletou modelkou Hieke Konings, která o setkání s ním promluvila pro časopis Playboy. Ten cituje i deník Daily Mail.

Čtěte také: Falešný DiCaprio vylákal z ženy 19 milionů. Psal, že ho zotročila scientologická církev

„Bylo to v tajném klubu v Los Angeles, kam se dostanete jen na pozvání. Viděla jsem ho tam sedět v černé mikině s kapucí a černé kšiltovce, načež jsme navázali oční kontakt. Leův manažer ke mně přišel, abych šla k jeho stolu, že se mnou chce mluvit,“ popsala Hieke. Příležitost k seznámení s velkou hollywoodskou hvězdou pochopitelně neodmítla.

Nečekané odmítnutí

Modelka ani herec si nebrali servítky a velmi brzy po jejich seznámení došlo na polibek. „Docela to ušlo, ale rozhodně už jsem zažila lepší,“ řekla modelka k Leonardovým líbacím schopnostem. Možná právě nepříliš povedený polibek ji přiměl k tomu, že když jí nabídl, aby s ním odešla domů, tak ho odmítla. Na odmítnutí není zvyklý a prý ho dost šokovalo.

„Bylo vidět, že se zarazil. Vysvětlila jsem mu, že na to, abych s ním šla domů, ho dost dobře neznám. Odpověděl mile, pochopil to, což jsem ocenila. Pak se ale zaměřil na jinou ženu a tu už si domů odvedl,“ prozradila Hieke Konings. Ona sama s ním navíc nic mít nechtěla i proto, že mezi jejími známými je údajně dost modelek, které v jeho ložnici skončily.

Zvláštní návyky

To, co Leonardo DiCaprio v posteli rád dělá, by přitom leckterou ženu mohlo dost urazit. „Jedna kamarádka říkala, že si při sexu pouštěl hudbu do sluchátek, protože ji nechtěl slyšet. A další říkala, že jí dokonce dal na hlavu polštář. Na mě je prostě moc divný a starý,“ dodala Hieke, která nakonec seznam hercových milenek nerozšířila.

Jeden drobný neúspěch nicméně DiCapria trápit nemusí. Trávil totiž čas s velkou spoustou krásných žen, jako jsou například Bar Refaeli, Gisele Bündchen, Blake Lively či Gigi Hadid. V jeho náruči dokonce měla skončit i česká modelka Eva Herzigová, s níž podle webu US Magazine měl zhruba dvouměsíční románek.

Zdroj: Playboy, Daily Mail

Jméno Leonarda DiCapria se objevilo v odtajněných spisech týkajících se sexuálního predátora Jeffreyho Epsteina:

Sdílejte článek
Štítky Leonardo DiCaprio polibek sluchátka polštář sex odmítnutí starý muž Hieke Konings

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.