Jiří Bartoška dva týdny před festivalem ve Varech bojuje se zdravím. Skončil v nemocnici

Bartoška je v nemocnici

Úspěšný český herec Jiří Bartoška (76) nyní v nemocnici zápasí s následky prodělané virózy. Do začátku festivalu v Karlových Varech, kterého je prezidentem, navíc zbývají pouhé dva týdny. Lidé se tak bojí nejen o jeho zdraví, ale i o to, zda ho na festivalu vůbec uvidí.

Jiří Bartoška je prezidentem Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech od roku 1994. Tehdy ještě se svou pravou rukou Evou Zaoralovou (†89) započali vést tuto honosnou událost, kterou si každoročně nenechá ujít řada zahraničních celebrit.

Letos by měl Bartoška například předávat Křišťálový glóbus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii do rukou herce a režiséra Russella Crowea. Prozatím se však prezident festivalu soustředí hlavně na své zdraví a není jisté, kolik dnů klidu bude potřebovat.

Přečtěte si také: Jiří Bartoška trpěl stejnou nemocí jako Karel Gott. Proč se spolu rozhádali? A co ho zachránilo?

„Pan Jiří Bartoška je po prodělané viróze na rehabilitačním pobytu ve Fakultní nemocnici Motol, který absolvuje na standardním pokoji na 3. chirurgické klinice 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy u profesora doktora Roberta Lischkeho,“ prozradila pro FTV Prima Uljana Donátová, mluvčí Jiřího Bartošky.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.