Celebrity

9. dubna 2024 09:58

Josef Šťastna

Jiří Paroubek lituje, že dceru Margaritu vídá málo. Věří, že z ní bude špičková plavkyně

Jiří Paroubek (71) býval mocným mužem české politické scény. Nyní je z něj spokojený pán, který si váží toho, že má hezké manželství a korektní vztahy s exmanželkou Petrou. Nejvíce světla do života mu ale přináší jeho patnáctiletá dcera Margarita.

Jiří Paroubek a Petra Paroubková se na začátku vztahu vzájemně ctili a milovali. Možná si vzpomenete na legendární výrok mladé tlumočnice, že na svém partnerovi nejvíce obdivuje jeho sexy mozek.

Manželství nejdříve připomínalo procházku růžovou zahradou, ale v závěrečné fázi připomínalo bloudění v temném lese. V září 2018 se situace vyhrotila, když Paroubkovi z domácího trezoru zmizelo pět milionů korun. Podle bývalého premiéra nebylo těžké vypátrat, kdo peníze sebral.

„Duch svatý to nebyl,“ zuřil Paroubek, jehož slova zaznamenal například web iDNES.cz. Paroubková zase uvedla, že partner na ni byl hrubý a v rozhovoru pro Blesk tvrdila, že musela kvůli násilí přivolat i policii. Manželství, které v cílové rovince připomínalo jeden velký omyl, bylo rozvedeno na začátku roku 2021. Nyní se ukazuje, že čas je mocný čaroděj a umí zahladit kdejakou jizvu.

Paroubek je rád, že s Petrou mají korektní vztahy

Paroubek říká, že dnes má s manželkou velmi korektní vztahy a na tom základním se bývalí manželé umí dohodnut. V rozhovoru pro ŽivotvČesku.cz bývalý šéf ČSSD přiznal, že největší radost mu dělá dcera Margarita, ze které roste nadějná sportovkyně.

„Dcera je bohužel často o víkendech, tedy v době, kdy bych ji rád viděl, většinou na závodech, protože se z ní snad rodí špičková plavkyně, aspoň ve své věkové kategorii. Nechci to nějak přehánět, ale nevím, jestli z ní bude olympijská vítězka. Takže bych jí přál úspěchy, ale ona je zároveň také velmi úspěšná žákyně 8. třídy. Má, pokud jde o školní výsledky, samé jedničky, což velice oceňuji. Je spíš takový studijní typ, ale přitom je šikovná ve sportu, takže to je výborná kombinace,“ pochlubil se muž, který se opakovaně zkoušel vrátit do vrcholné politiky. To se mu ale nezdařilo.

Čtěte také: Už nejsem sama, pochlubila se Petra Paroubková. Vysvětlila, jak to bylo se sexy mozkem

Jednasedmdesátiletý pán ale rozhodně nepatří do starého železa. Naopak. Jeho mentální a fyzickou kondici by mu mohli závidět i mnohem mladší muži. Po boku třetí manželky Gabriely Kalábkové jen kvete, prožívá spokojený podzim života a přál by si jen to, aby on a jeho životní družka více vídali Margaritu.

Petra Paroubková má dnes nový vztah, podívejte se na rozhovor:

Mohlo by vás zajímat: Jiří Paroubek vyvedl o 23 let mladší partnerku. Vedle Gabriely se výrazně změnil

„Musím říct, že jsem byl ve dvou předchozích manželstvích spokojen. Jiná věc je, jestli byly ty manželky se mnou spokojené také, ale myslím, že to tak hrozné nebylo většinu doby, takže dneska jsem velmi spokojen. Pokud jde o třetí manželství, myslím, že nám společně s Gábinou funguje velmi dobře. Známe se dlouhá léta a začali jsme randit poté, co mě Petra opustila, takže se známe opravdu velmi dobře,“ vysvětlil pro ŽivotvČesku.cz Paroubek, který by se svou vitalitou zvládl klidně další tři ženy.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.