Jiří Šlégr zavzpomínal na párty u Havlových. Dagmar vařila hokejistům grog

Dagmar Havlová hádá zlatého hocha z Nagana - Inkognito S4 (13)

Zlatý olympionik Jiří Šlégr zamotá v zábavné show hlavu Dagmar Havlové a nejen jí. Přesněji, uhodnutí jeho identity. Podívejte se na exkluzivní ukázku. Zjistí soutěžící, kdo je VIP hostem?

Ve čtvrtečním premiérovém díle zábavné show Inkognito uvidí diváci jako VIP hosta slavného hokejistu Jiřího Šlégra. Ten má na svém kontě obrovské množství úspěchů. Je olympijským vítězem, mistrem světa a dokonce i držitelem Stanley Cupu. Během rozhovoru s Liborem Boučkem zavzpomínal na legendární Nagano.

Shodou náhod byla ve studiu i bývalá první dáma Dagmar Havlová, která hokejisty společně s Václavem Havlem po návratu do Česka pozvala na zahradu jejich vily. „Byl tento hokejista u nás na zahradě?“ zeptá se Dagmar zvídavě s páskou na očích a VIP host kývne. „Já ale nevím, kdo byl u vás na zahradě,“ opáčí Petra Nesvačilová, která se původně ptala, zda má host kudrnaté vlasy. „Ono jich tam tehdy bylo třicet,“ zasměje se Dagmar Havlová.

Čtěte také: Lucie Šlégrová se podělila o svůj tip na lepší manželský sex

Jiří Šlégr si podle svých slov celou situaci pamatuje matně, ale byl to prý krásný zážitek. Dagmar Havlová dokonce tehdy vařila grog nejen pro hokejisty, ale i pro fanoušky, kteří zaplnili celou ulici. Kdo nakonec uhádne známého hokejistu? Jakub Prachař, Dagmar Havlová, Petra Nesvačilová nebo Ondřej Brzobohatý? Premiérové Inkognito sledujte ve čtvrtek po seriálu ZOO na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.