Jiřina Bohdalová se přišla rozloučit s Rudolfem Jelínkem. Ještě tady mohl být, řekla

Kanál 3 - Online ad hoc - živé vysílání

S hereckou legendou Rudolfem Jelínkem se v pražském krematoriu Motol rozloučili jeho nejbližší, ale i věrní obdivovatelé. Pohřby se konaly dva, jeden veřejný a druhý soukromý. Na druhý dorazila například i Jiřina Bohdalová, která pro CNN Prima NEWS řekla pár slov.

Herec a dabér Rudolf Jelínek zemřel 10. srpna v nemocnici v České Lípě ve věku 89 let. Dnes byla možnost se s ním naposledy rozloučit, přestože kvůli sporům v rodině nebylo dlouho jasné, jak bude pohřeb probíhat.

Nakonec se vdova Martina Růžičková s hercovými dětmi z prvního manželství, synem Markem a dcerou Barborou, dohodla. Na první části pohřbu, která byla pro širší veřejnost, se ukázala například herečka Barbora Munzarová, herci Igor Bareš a Ladislav Frej, či Jelínkův blízký přítel, herec Antonín Hardt. „Byli jsme přátelé po celý život. Naposledy jsem byl za ním na jeho narozeninách na statku, kde byl se ženou Martinou. Když mi Martina volala, že je v nemocnici, tak jsme hledali, jak pojedeme do Prahy. Pak mi volala Martina, že už bychom neměli jezdit. Dnes jsem mu přišel poděkovat. Pořád zůstává v srdci. V půl jedné budu mluvit na rodinném pohřbu, kam přijdou i kolegové, třeba Jiřina Bohdalová,“ uvedl Hardt na pohřbu pro CNN Prima NEWS.

Poté se vydal také na druhý (soukromý) pohřeb, kam dorazila mimo jiné i herečka Jiřina Bohdalová. „Ještě tady mohl být,“ sdělila stručně médiím a dále se k pohřbu Rudolfa Jelínka nechtěla vyjadřovat. Zavzpomínat chtěl i Jaroslav Satoranský, herci se ale chvěl hlas a omluvil se, že nic říct nedokáže. Smrt Rudolfa Jelínka ho zdrtila.

Sdílejte článek
Štítky společnost pohřeb Jiřina Bohdalová CNN Prima NEWS herec celebrity Rudolf Jelínek Antonín Hardt Martina Růžičková Barbora Štěpánová společenská rubrika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 12. 9. 2024

Členové rodiny dnes možná budou diskutovat o možné dovolené, Berani, ale každý chce jet na jiné místo. Mohlo by dojít k hádkám, které by diskusi připravily o veškerou zábavu. Možná byste si měli losovat slámu. Lepším řešením by mohlo být sepsat seznam všech nápadů, rozdat všem kopie a promyslet si to. Za několik dní o tématu znovu diskutujte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.