Po bouřlivém rozvodu nová láska. Zpěvák Joe Jonas randí s modelkou Stormi Bree

Americký zpěvák Joe Jonas má za sebou poněkud bouřlivý rozchod s britskou herečkou Sophií Turner. Nyní je ale, zdá se, zase šťastný. Hudebník totiž září po boku modelky Stormi Bree.

Hudebník Joe Jonas (34) má po boku nový objev. Po rozvodu se manželkou Sophií Turner (27) se zakoukal do americké modelky Stormi Bree (33). Kráska se za zpěvákem vydala do Austrálie, kde spolu strávili slunný den na lodi. Při zamilovaných radovánkách je načapali přítomní paparazzi. Dvojice spolu vyrazila na paddleboard, který střídala s pobytem na luxusní jachtě.

Mohlo by vás zajímat: Velký hollywoodský rozvod? Joe Jonas se o děti stará skoro sám, na Turnerovou tasil právníky

Stormi předvedla svou luxusní postavu v černých bikinách, přes které oblékla sexy síťovaný plážový přehoz. Je to přitom jen pár dní, co světlo světa spatřily první fotografie, které potvrzovaly jejich románek. Dvojice společně vyrazila na bowling, kde byli přítomní i další dva bratři Jonasové. Právě tam se čerstvý pár vášnivě líbal a vyměňoval si zamilované pohledy. Sophie Turner má nyní po svém boku britského šlechtice jménem Peregrine Pearson (29).

Bouřlivá žádost o rozvod a boj o děti

Joe Jonas a Sophie Turner spolu mají dvě malé dcery. Dříve zamilovaný pár však zažil poměrně drsný rozvod a následný soudní boj o potomky. Britská herečka, kterou můžete znát například ze seriálu Hra o trůny, se totiž s dětmi chtěla vrátit do rodné Anglie, což americký zpěvák odmítá, jelikož chce mít potomky na blízku.

Čtěte také: K rozvodu už se vyjádřil i André Reinders. Velká životní prohra, potvrdil slova Mašlíkové

Sophie dokonce na svého manžela později podala žalobu. Údajně jejím dvěma dcerám ve věku tři a jeden rok zadržoval pasy, aby se s nimi nemohla vrátit do rodné země. Soudní tahanice se tak dostaly do poměrně extrémní situace. „Poslední tři měsíce byly děti po dohodě manželů v péči Joea, ale v současnosti jsou u matky. Sophie podává žalobu jen proto, aby se rozvodové řízení přesunulo do Spojeného království a děti byly trvale odebrány z USA,“ uvedl tehdy pro Page Six zástupce Jonase.

Komplikovaným rozvodem si prošli také Ondřej Brzobohatý a Taťána Kuchařová. Poslechněte si jedno z jejích vyjádření:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.