Celebrity

12. září 2024 09:21

Tomáš Durčák

Hrdina Jon Bon Jovi: Zpěvák během natáčení videoklipu rozmluvil ženě skok z mostu

Městská policie amerického města Nashville zveřejnila online klip z bezpečnostní kamery, na níž je vidět, jak rocková ikona Jon Bon Jovi rozmluvil ženě její zamýšlený skok z mostu. Zpěvák se podle všeho k incidentu dostal zcela náhodou, jelikož nedaleko shodou okolností natáčel nový videoklip.

Jon Bon Jovi během brzkých ranních úterních hodin zrovna natáčel svůj nový videoklip na pěší zóně v americkém městě Nashville, když si všiml, že zábradlí blízkého mostu přelezla žena a zřejmě se chystá skočit dolů. Bon Jovi podle všeho natáčení přerušil a vydal se za ní, aby ji přemluvil osudný krok neudělat, což se mu nakonec podařilo.

Čtěte také: Obrovský žal Bon Joviho: Zemřela jeho matka. Pomáhala mi splnit můj sen, děkoval jí zpěvák

Celý incident přitom zaznamenala městská bezpečnostní kamera a záběry z něj nyní zveřejnila tamní městská policie. Ta potvrdila, že dvaašedesátiletý Bon Jovi během úterní noci měl na pěší zóně ve městě natáčet nový videoklip. Ve videu je možné vidět, jak se Bon Jovi se členem svého doprovodu přiblíží k ženě stojící za zábradlím mostu.

Když k ní dojde, začne s ní rozmlouvat. Posléze se přes zábradlí nakloní a postupně se k ní přibližuje, až ji nakonec odvážně uchopí a pomůže ji přelézt zpět, načež ji obejme. Na místo krátce po incidentu dorazila i policie, přičemž zdejší policejní šéf John Drake hudební hvězdě veřejně poděkoval: „Je potřeba, abychom si všichni navzájem pomáhali zajistit bezpečnost.“

Policisté sdílené video z kamery doplnili slovy: „Poděkování Jonu Bon Jovi a jeho týmu za pomoc ženě v Nashvillu na Seigenthalerově mostě pro pěší během úterní noci. Bon Jovi ji pomohl přesvědčit, aby se dostala z římsy nad řekou Cumberland zpět do bezpečí.“ Nebojácná reakce rockové legendy, která v krizovém momentu ženě dokázala zachránit život, mu na sociálních sítích vysloužila nejednu pochvalu.

Někteří uživatelé si však na videu všimli i řady dalších detailů. Upozornili třeba na to, že okolo ženy na mostě zcela očividně projelo na kole či prošlo hned několik jiných lidí, kteří ji zcela ignorovali. Bon Jovi za svou kariéru od roku 1983 prodal více než 120 milionů nahrávek a pomáhat druhým pro něj rozhodně není nic cizího.

Čtěte také: PŘEHLEDNĚ: Každý stý život vyhasne předčasně. Kam se obrátit, když zvažujete sebevraždu?

Je ostatně zakladatelem Nadace JBJ Soul, která se od roku 2006 snaží „rozpoznat a maximalizovat potenciál lidí zasažených hladem, chudobou a bezdomovectvím tím, že nabízí pomoc při vytváření programů, které poskytují potraviny a dostupné bydlení a zároveň podporují sociální služby a programy pracovního vzdělávání“. Organizace, kterou Bon Jovi před léty založil v Philadelphii, dnes podle všeho funguje již ve 12 státech USA a pomáhá tisícům lidí včetně mladistvých a veteránů.

Jon Bon Jovi navíc aktuálně prochází obdobím truchlení. Jen tři dny před svými 84. narozeninami totiž v červenci zemřela jeho matka Carol. „Naše matka byla silou, se kterou bylo třeba počítat. Její duch a přístup k práci utvářely naši rodinu. Bude nám velmi chybět," uvedl 62letý Bon Jovi v prohlášení pro časopis People.

Desetina mladých Čechů trpí těžkou depresí. Nemá jim kdo pomoct:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 10. 2024

Dnes by vás mohly potkat zklamávající e-maily nebo telefonáty. Možná, že někdo, koho jste chtěli navštívit, nebude moci přijít. Nenechte si tím zkazit náladu. Věci se stávají. Zabývejte se přípravami a užijte si den. Nezacházejte do opačného extrému a nepracujte příliš tvrdě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.