Julian má v pracovně svoji obří fotku z mládí. Uvaří klasiku z devadesátých let

Kostýmy - Prostřeno! S29 (9)

Finalista pěvecké show Julian Záhorovský se rozhodl ukázat své kuchařské umění a ve čtvrtek připraví soupeřům návrat do devadesátých let. A to včetně tematických kostýmů. Soupeře pustí do své pracovny, kde najdou nevídané poklady.

Osmatřicetiletý zpěvák a specialista na komunikaci Julian Záhorovský pozve soupeře do svého nového domu v Pardubicích. Bydlí zde opravdu krátce, takže je tu ještě prostor pro vylepšení interiéru. Na co ale nezapomněl, je umístit do pracovny svoji podobiznu z doby, kdy lámal dívčí srdce v pěvecké soutěži. Ostatně i jeho soupeřka Simona přiznala, že do něj byla kdysi zamilovaná. Všechny ženy ovšem mají smůlu. Julian je zadaný a s partnerkou Terezou čekají přírůstek do rodiny. Kromě zpěvu se věnuje sociálním sítím, kam umísťuje vtipná videa věnovaná vzpomínkám na devadesátá léta. Nostalgie se promítne i do jeho soutěžního večera. Podávat se bude střela z devadesátek (šunková rolka s křenem), český unikát (chlebíček s bramborovým salátem), devadesátková bomba (kuřecí prsa s broskví) a pohár vítězů (nanukový dort).

Julian není příliš zdatný kuchař, ale sází na chuťovou paměť soutěžících. Pokrmy budou opravdu návratem do minulosti a atmosféru podtrhnou i kostýmy. Pity dorazí ve stejné paruce à la Jaromír Jágr, jakou bude mít na hlavě Julian. SimonaVěrou dorazí oblečené jako postavy ze slavného seriálu Beverly Hills 90210, Karel si zase zahraje na veksláka z filmu Bony a klid.

Čtěte více: Taktička Věra málem podpálí stůl. Všem je pro smích s krůtí svíčkovou

Jako přípitek zvolí hostitel vermut, který někteří pamatují, jiní pijí poprvé. Simona ostatně nikdy neochutnala ani legendární šunkovou rolku s křenovou pěnou. Chlebíčky budou servírované stylově na papírovém tácku. Jak uvidíte na prima+ a vpodvečer na Primě, během jídla Věra konfrontuje ostatní s tím, co ji trápí.

Podívejte se, co má Věra na srdci. Emotivní rozhovor ji rozhodí:

Věra slyšela, jak se o ní ostatní baví

Cítí se uražená, že se o ní ve středu bavili za zády a řešili, že jí to v kuchyni trvá. „Já slyším na dvacet metrů dopředu,“ prohlásí a ostatní začnou vtipkovat, zda slyší i to, co si povídají sousedi odnaproti. Věra je ale ublížená, a dokonce se kvůli tomu rozpláče. Soutěžící jsou přesvědčení, že byla jejich kritika na místě. Zatímco Julian smaží kuřecí prsa na hlavní chod, ostatní půjdou šmejdit k němu do pracovny. Pobaví je jeho obrovská fotka z dob pěvecké soutěže. Pánové si s „mladým Julianem“ vyfotí selfie a Simona jako fanynka zaplesá při pohledu na vystavené hudební nosiče.

Podiví se, že Julian vydával alba nejen na CD, ale ještě i na kazetách. Přitom jeho popularita započala v roce 2004. „Já mám úplně zkreslené vzpomínky,“ směje se. Hlavní chod všechny potěší. Maso bude šťavnaté a všichni přiznají, že kuře s broskví měli vždycky rádi. Zajímavá bude tajná ingredience v tatarské omáčce. Trik restauratérů z devadesátých let je přidat do omáčky cukr. Zábava ovšem bude velmi moderní. Každý si stoupne na speciální platformu a kolem nich se má točit kamera. Na závěr večera Simona Juliana poprosí, aby jim zazpíval. Dostane Julian za večer plný nostalgie více bodů než Simona, která je zatím ve vedení, nebo se začne taktizovat? Dívejte se ve čtvrtek na Prostřeno!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.