Módní hit pro léto 2024: Kabelka ve tvaru mušle se hodí ke kraťasům i pastelovým šatům

Každoročně se ve světě módy objevují designové kousky, které odrážejí nové trendy a jsou plné inspirace. Jedním z nečekaných hitů letošní sezony je také kabelka připomínající lasturu. Módní kousek, jenž vypadá jako suvenýr z dovolené, vás myšlenkami přenese přímo k moři.

Léto klepe pomalu na dveře a s ním přichází také období dovolených. S odpočinkem na pláži mají mnozí spojené slunce, písek, dobré jídlo, ale také podmořský svět. Právě ten se stal inspirací pro vznik nového trendu mezi kabelkami.

Plody moře nejen na talíři

Kabelka tvarem připomínající plody moře přináší do světa módy příjemnou dávku exotiky a připomíná jedinečnou krásu mořského světa. Její design je často inspirován přírodními tvary lastur a mušlí, což jí dodává vskutku originální vzhled.

Čtěte také: Svatební inspirace pro rok 2024: Nebojte se barev, buďte kreativní a myslete na pohodlí

Kabelky jsou obvykle zdobeny perleťovými nebo lesklými detaily, které evokují lesk mořských kamenů a perfektně se hodí ke každému minimalistickému outfitu. Kabelka se vyrábí z nejrůznějších materiálů a existuje hned několik tvarů a barevných provedení. Ať už se vám tedy zalíbí tvar mořské lastury s vrásněním, psaníčko ve tvaru škeble s perleťovým leskem, nebo třpytivá minikabelka připomínající mušli, žádný výběr nebude chybný.

Nespočet variant

Jedná se o vskutku různorodý módní doplněk, který lze skvěle nakombinovat se zbytkem outfitu. Ke kabelce se hodí jakékoliv elegantní oblečení v jemných barvách. Můžete tedy zvolit jednoduché pastelové šaty, černou sukni, béžové kalhoty či kraťasy v neutrálních barvách.

Kabelku zároveň nemusíte nosit pouze na letní dovolené u moře, ale můžete s ní rozzářit outfit v jakémkoliv ročním období. Tvar mušle je tak jedinečný, že pozornost přitáhne zkrátka kdykoliv. Kabelka se navíc ve většině případů vyrábí z kvalitních materiálů, které zajišťují její dlouhou životnost.

Trendy kabelky můžete při troše štěstí najít také v second handu:

Sdílejte článek
Štítky léto moře dovolená móda inspirace kabelka mušle trend lastura

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 7. 2024

Berani, budete mít příležitost vyjasnit si vztahy s některými příbuznými. Někteří z nich občas zneužívají vaší laskavosti a vy jim posloužíte, aniž byste se nad sebou zamysleli. Den bude možná stresující a vy můžete být podráždění. Pokuste se využít tento den ve svůj prospěch a dát si život do pořádku.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.