Karel podává hořký dezert vylepšený kečupem. Tigrana obviní z krádeže vidličky

V úterý se v souboji amatérských kuchařů postaví k plotně komik Karel Hynek. Ten žije v malinkém domečku a pomáhat mu bude pomalu celá vesnice. Co se dá v minikuchyni uvařit? A jak si pochutná kritický Arnošt?

Speciální souboj o nejlepší menu se stand-up komiky pokračuje v úterý u Karla Hynka. Ten bydlí v tiny house, neboli obytném kontejneru, kde je z předsíně krok do kuchyně, další krok do jídelny a následně do ložnice. Kdo se kdy v Prostřeno! vymlouval na malé bydlení, měl by se podívat, kam se dá natáčení vměstnat. Karel žije sám, takže mu to takto vyhovuje. Když se do vesnice přistěhoval, našel si v hospodě kamarády, kteří mu pomohli bydlení vylepšit.

Sousedé mu pomohou i s vařením. Kamarád připraví čerstvě uzené ryby, další poskytne pomazánku a domácí nakládané okurky. Karel toho ale spoustu zvládne sám. Jak uvidíte na prima+ a vpodvečer na Primě, blýskne se především domácím chlebem, který bude jako příloha úplně ke všem chodům. V menu tedy slibuje domácí škvarkovou pomazánku, krkonošské kyselo, uzeného pstruha z venkovní udírny a jako dezert buřty na pivu. Jeho hosty budou kamarádi komici – Petr „Nasty“ Cerha, Daniel Čech, Arnošt Frauenberg a Tigran Hovakimyan. Všichni se na jídlo těší.

Podívejte se, jak Karel vaří kyselo:

Mezi soutěžícími to jiskří

Karlovo vaření bude jeden velký zmatek. Naštěstí má chleba upečený dopředu. Polévka se ani nevejde do hrnce, vytéká na dvouplotýnkový vařič. V malé troubě upeče Karel buřty na pivu. „Vypadají krásně, ale chutnají hnusně,“ diví se po ochutnání Karel a snaží se vylepšit dezert kečupem. Dnes na sladkou tečku nedojde. Pánové ještě u Karla na nové adrese nebyli a oceňují, jak hezky si domeček zařídil. Polévka je překvapí, protože čekali zelňačku. Kyselo je však polévka z kvásku, brambor a hub. Hlavní chod budou všichni chválit. Ryba bude tak velká, že se ani nevejde na talíře. Když má Karel servírovat poslední chod, nemůže najít vidličku.

Arnošt začne naznačovat, že ji má v kapse Tigran. Přidá se i Karel: „Protože si myslím, že je zloděj.“ Ten je původem z Arménie a na podobné srandičky je od ostatních zvyklý. „Jsme kamarádi, máme se rádi, ale jdeme do sebe. To je sranda, to je vtip. A že je Tigran přivandrovalec, to je fakt,“ stojí si za svým Arnošt. Jen Nasty se raději do fórků na Tigrana nezapojuje. „To je byznys mezi Karlem, Arnoštem a Tigranem. Tam to jiskří nejvíc. Oni se mají o něco víc radši,“ podotýká. Dívejte se v úterý, kolik dají Karlovi soupeři bodů. Bude se taktizovat?

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima Prostřeno! premiérové díly Karel Hynek prima+ Arnošt Frauenberg Petr Cerha Daniel Čech Tigran Hovakimyan

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.