Celebrity

25. března 2024 10:20

Marie Makovská

Karel Voříšek promluvil o vztahu s přítelem. Při hádce máme pravidlo pěti minut

Karel Voříšek na akci Muž roku

Moderátor Karel Voříšek (60) s partnerem Vladimírem Řepkou tvoří pár už od roku 2003. Letos tedy oslaví 21. výročí svého vztahu. Co známého moderátora na lidech ihned zaujme a jaký má recept na spokojené partnerské soužití?

Jednadvacet let ve vztahu vyžaduje určitou dávku vzájemného respektu a tolerance. Moderátor Karel Voříšek, kterého můžete pravidelně vídat v Hlavních zprávách na Primě, prozradil, jak s přítelem Vladimírem řeší hádky. „Já bych parafrázoval Naďu Urbánkovou a její heslo ‚na dobrý vztah a stolici se vyplatí jediné, netlačit.‘ Ale ten vztah dvou lidí, a je jedno jakého jsou pohlaví, je hlavně o toleranci, musí vám na sobě záležet a musíte se mít rádi,“ řekl Karel Voříšek pro Extra.cz.

Přečtěte si také: Libor Bouček o synovi. Profese moderátora by byla ideální, teď ale chce být závodníkem

Pravidlo pěti minut uklidní každou hádku

S přítelem se řídí pravidlem pěti minut. „Když se pohádáme, a jsou takové chvíle, tak ta doba, kdy spolu nemluvíme, netrvá déle než pět minut,“ vysvětlil. Nedávno Voříšek pro web Prima Ženy také popsal, jak vnímá mužskou i ženskou krásu a eleganci. „Hodně dám na první dojem. Vím, že se to dělat nemá, že pak lidé mohou překvapit, ale snažím se pracovat s intuicí. První dojem je pro mě rozhodující.“ I když se moderátor považuje za gentlemana, přiznal, že jsou situace, kdy se za zajímavým člověkem otočí i na ulici.

A co by Karel Voříšek poradil lidem, když jdou na první rande? Podle sympatického moderátora je hlavní dát na instinkt a poslouchat vnitřní já. Na celý rozhovor se můžete podívat v úvodním videu.

Čtěte také: Jsme občany druhé kategorie. Bezmoc a zklamání, vzkazují Cina a Krejčík poslancům

Manželství pro všechny

Pro web Extra.cz se Voříšek zamyslel i nad možností uzavřít manželský svazek pro stejnopohlavní páry, kterou vláda neschválila. „Já kdybych měl samozřejmě tu moc, tak bych byl pro. Všemi deseti bych odhlasoval manželství pro všechny, protože si myslím, že to slovíčkaření, zda to bude manželství či partnerství, je sice úplně zbytečné, ale jistý symbol pro lidi, kteří se mají rádi, v tom opravdu je. Divím se, že vláda nepodporuje lidi, kteří se mají rádi.“

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.