Kate Middleton je po operaci. Do Velikonoc ruší veškeré královské povinnosti

Kate Middleton (42), dnes už známá jako princezna z Walesu, zvládá plnit královské povinnosti a zároveň být matkou na plný úvazek. Aktuálně však bude muset nějakou dobu trávit čas v pohodlí domova a odpočívat. Hlavním důvodem je operace břicha, kterou podstoupila začátkem týdne.

Zákrok, jenž princezna podstoupila začátkem týdne, byl plánovaný. Vše dle prohlášení Kensingtonského paláce proběhlo bez komplikací a Kate je na dobré cestě k uzdravení. „Operace byla úspěšná. Očekává se, že princezna zůstane v nemocnici deset až čtrnáct dní. Jakmile se vrátí domů, bude pokračovat v rekonvalescenci,“ stojí v prohlášení.

Čtěte také: Princezna Kate slaví. William jí kdysi daroval dalekohled, což vyvolalo rozpaky

Odpočinkový režim

I když operace proběhla bez komplikací, zpět k povinnostem se Kate bude moci vrátit až za pár týdnů. „Očekává se, že se princezna z Walesu ke královským povinnostem vrátí až na jaře. Na základě současných lékařských doporučení je nepravděpodobné, že by to bylo dříve než po Velikonocích,“ uvádí Kensingtonský palác.

„Princezna z Walesu si velmi váží veškeré podpory, které se jí od veřejnosti dostává. Kvůli rodině a především dětem by si však přála zachovat soukromí. Její osobní lékařka má zakázané veřejně komentovat její zdravotní stav,“ píše se dále v prohlášení.

Přečtěte si: Princezna Kate se ve formě udržuje speciálním jídelníčkem. Snídá vločky a zeleninu

Kensingtonský palác bude proto poskytovat aktuální informace o princeznině zdravotním stavu pouze v případě, že budou k dispozici nějaké nové zásadní zprávy. Kate Middleton se dle prohlášení dále všem omlouvá za odložení nadcházejících veřejných setkání.

Během loňských Velikonoc se královská rodina zúčastnila tradiční bohoslužby:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.