Kate Middleton je po operaci. Do Velikonoc ruší veškeré královské povinnosti

Kate Middleton (42), dnes už známá jako princezna z Walesu, zvládá plnit královské povinnosti a zároveň být matkou na plný úvazek. Aktuálně však bude muset nějakou dobu trávit čas v pohodlí domova a odpočívat. Hlavním důvodem je operace břicha, kterou podstoupila začátkem týdne.

Zákrok, jenž princezna podstoupila začátkem týdne, byl plánovaný. Vše dle prohlášení Kensingtonského paláce proběhlo bez komplikací a Kate je na dobré cestě k uzdravení. „Operace byla úspěšná. Očekává se, že princezna zůstane v nemocnici deset až čtrnáct dní. Jakmile se vrátí domů, bude pokračovat v rekonvalescenci,“ stojí v prohlášení.

Čtěte také: Princezna Kate slaví. William jí kdysi daroval dalekohled, což vyvolalo rozpaky

Odpočinkový režim

I když operace proběhla bez komplikací, zpět k povinnostem se Kate bude moci vrátit až za pár týdnů. „Očekává se, že se princezna z Walesu ke královským povinnostem vrátí až na jaře. Na základě současných lékařských doporučení je nepravděpodobné, že by to bylo dříve než po Velikonocích,“ uvádí Kensingtonský palác.

„Princezna z Walesu si velmi váží veškeré podpory, které se jí od veřejnosti dostává. Kvůli rodině a především dětem by si však přála zachovat soukromí. Její osobní lékařka má zakázané veřejně komentovat její zdravotní stav,“ píše se dále v prohlášení.

Přečtěte si: Princezna Kate se ve formě udržuje speciálním jídelníčkem. Snídá vločky a zeleninu

Kensingtonský palác bude proto poskytovat aktuální informace o princeznině zdravotním stavu pouze v případě, že budou k dispozici nějaké nové zásadní zprávy. Kate Middleton se dle prohlášení dále všem omlouvá za odložení nadcházejících veřejných setkání.

Během loňských Velikonoc se královská rodina zúčastnila tradiční bohoslužby:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.