Princezna Kate slaví. William jí kdysi daroval dalekohled, což vyvolalo rozpaky

Princezna z Walesu slaví 42. narozeniny a zdá se, že usměvavá brunetka téměř vůbec nestárne. Odbornice na britskou královskou rodinu popsala, jak Kate Middleton pravděpodobně stráví svůj narozeninový den. Její choť, princ William, zase zavzpomínal na dárek, který Kate dal na začátku vztahu, ale moc velký úspěch s ním nesklidil.

Kate Middleton, kterou dnes všichni označují jako Cathrine, princezna z Walesu, je ve věku 42 let trojnásobnou maminkou. Jak roky plynuly, z Kate se postupem času stala velice distingovaná dáma, ke které vzhlíží ženy z celého světa. Zároveň si v sobě ale zachovala duši obyčejné dívky, která ráda sportuje, tráví čas na zahradě a fotografuje. Své koníčky si drží a dělají jí radost. Kamkoliv vyráží spolu s rodinou, bere si s sebou i svůj fotoaparát, kterým zachycuje společné vzpomínky.

Své narozeniny bude Kate trávit zcela jistě ve společnosti svých nejbližších. Princ William si pro ni podle expertky na britskou královskou rodinu připraví několik speciálních překvapení. „William bude Kate tento rok rozmazlovat, protože to pro ni bylo těžké období,“ sdělila novinářka Jennie Bond webu Express.co.uk.

Mohlo by vás zajímat: Princezna Kate ukázala snímek z Vánoc 1983. Malý princ Louis jako by jí z oka vypadl

Narážela tím například na vydání skandální knihy Endgame, která vyšla v listopadu minulého roku. Autor knihy Omid Scobie princezně Kate věnuje celou kapitolu a označuje ji řadou nemilých přezdívek a nazývá ji například „chladnou“. Nutno však poznamenat, že spisovateli média připisují blízký vztah s Meghan Markle a Harrym. Mezi oběma bratry už delší dobu panuje nevraživost a tato kniha jen přiložila další pomyslné polínko do ohně.

Vyšla další kniha o britské královské rodině:

Narozeninový den ve společnosti rodiny

A i to je důvod, proč se podle odbornice William bude snažit své manželce vytvořit krásný narozeninový den. „Má v sobě trochu té romantické duše, a ačkoliv o sobě prohlašoval, že není dobrý kuchař, Kate prozradila Mary Berry (britská spisovatelka a expertka na gastronomii - pozn. red.), že je docela dobrý v přípravě snídaní. Takže by Kate mohla dostat ráno speciální podnos spolu s růží,“ dodala expertka. „Představuji si, že stráví čas se svými dětmi, jelikož je dnes poslední den jejich vánočních prázdnin před tím, než se vrátí zpět do školy. Ale pravděpodobně bude v plánu také nějaká večeře při svíčkách a se šampaňským,“ zamyslela se Jennie Bond.

Mohlo vám uniknout: Kate Middleton zastává labutí výchovu. Běžné královské postupy odmítá

O tom, že princ William neměl vždy štěstí při výběru překvapení, se rozpovídal v podcastu That Peter Crouch. Na začátku vztahu prý Kate věnoval nevhodný dárek. „Dal jsem jí dalekohled. Nikdy mi nedovolí na to zapomenout,“ prohlásil William. „Bylo to na začátku námluv. Ale řeknu vám, že podle mě to splnilo účel, v tu chvíli se do mě zamilovala,“ vtipkoval tehdy princ. „Koukala na mě, jako by říkala: 'Je to dalekohled, co to s tebou je?' Nedopadlo to moc dobře. Upřímně nemám ponětí, proč jsem ho vlastně koupil,“ svěřil se William s humornou historkou.

Sdílejte článek
Štítky britská královská rodina narozeniny celebrity Kate Middleton Cathrine princezna z Walesu

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.