Celebrity

19. prosince 2023 09:15

Eliška Reiglová

Princezna Kate ukázala snímek z Vánoc 1983. Malý princ Louis jako by jí z oka vypadl

Princezna Catherine (41) a princ William (41) jsou v období Vánoc obzvlášť aktivní na sociálních sítích. Nejprve zveřejnili rodinný portrét a nyní přišel na řadu snímek z minulosti. Konkrétně princezna se pochlubila tím, jak vypadaly její svátky v roce 1983, kdy jí byly téměř dva roky. Díky němu je jasné, které z jejích tří dětí se jí nejvíc podobá.

Všemožní experti se pomocí nejrůznějších technologií snaží předpovědět, jak budou královské děti vypadat v dospělosti. Nyní je díky vzpomínce princezny Catherine jasné, že princ Louis je celý po ní. Zveřejnila snímek z Vánoc roku 1983, pravděpodobně od stolu se štědrovečerní večeří. Leckdo by si myslel, že na něm ani není ona, ale její syn.

„Myslím, že se všichni shodneme, že Louis je dokonalou kopií své matky. Middletonské geny jsou nepřehlédnutelné,“ napsal jeden z komentujících fanoušků královské rodiny. Nebyl přitom jediný, kdo si malou Kate téměř spletl s nejmladším princátkem.

Královská rodina je před svátky na sociálních sítích pravděpodobně nejaktivnější za celý rok. Kromě snímku ani ne dvouleté princezny z Walesu zveřejnila také rodinný portrét, který zároveň slouží jako jejich vánoční přání.

Lidé si u vánočního portrétu nemohli nevšimnout, že si s ním někdo při úpravách velmi nešikovně pohrál. Princ Louis, který stojí vedle křesla, na němž sedí princezna Charlotte, na fotografii totiž přišel o prst na ruce a má tak jen čtyři. Princezně Kate naopak chybí jedna noha.

Velkou pozornost má také princ Harry, který se od rodiny zcela odpoutal:

Sdílejte článek
Štítky vzpomínka portrét Vánoce podoba Britská královská rodina Catherine, princezna z Walesu Louis, princ z Cambridge

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.