Celebrity

30. září 2023 11:30

Vanesa Havlíková

Princezna Kate nepřijde na významnou akci. Co kdyby to udělala Meghan, soudí ji fanoušci

Princezna z Walesu se letos rozhodla, že se nezúčastní slavnostního předávání cen, takzvaných Earthshot Awards, které jsou již od roku 2021 předávány lidem, kteří vytvářejí inovace řešící problémy životního prostředí. Dle informací zahraničních médií tím Kate způsobila velké zklamání, rozhodnutí měla udělat kvůli rodině.

O Kate je známo, že má velmi dobrosrdečnou povahu a vždy když to jde, snaží se vyhovět. O to více nyní byla veřejnost překvapena, když se manželka prince Williama rozhodla odřeknout akci v Singapuru, kam měla v listopadu po boku partnera odcestovat a odměnit vítěze milionem liber na podporu a rozšíření své práce.

Stejná akce se konala již v předchozích dvou ročnících v Londýně a Bostonu. Účast královské dvojice vždy přiláká velké množství lidí a sponzorů. Letošní rok se ale dle informací britského deníku Daily Mail Kate galavečeru nezúčastní.

Čtěte také: Princezna Kate rozněžnila fanoušky přezdívkou pro Louise. Podobná se používá i u nás

Účast na galavečeru Kate odřekla kvůli rodině

Hlavní důvod, proč se princezna na slavnostní události neobjeví je ten, že nechce narušovat školní docházku svých dětí. Pro organizátory akce je však její neúčast velkým zklamáním. Zklamání to však není pouze pro organizátory, ale také pro veřejnost.

Diskuzi rozpoutali i čtenáři deníku Daily Mail, kteří se rozdělili na dva tábory. Jeden ze čtenářů si neodpustil zlomyslný komentář na účet Kate. „Dovedete si představit, že by se takto zachovala Meghan Markle?,“ okomentoval s tím, že se k němu přidali i další čtenáři, kteří se s jeho názorem ztotožnili.

Druhá skupina lidí se zastala Kate a dala jí za pravdu. „Je to soukromá rodinná záležitost, musí řešit záležitosti ohledně vzdělávání svých dětí. Svým jednáním jsou vlastně vzorem pro ostatní rodiče. Mnoho rodičů si v dnešní době dělá, co se jim zachce,“ vyjádřil se další ze čtenářů.

Připomeňte si módu z korunovace Karla III.:

Sdílejte článek
Štítky Londýn zklamání Boston Singapur Meghan Markle královská rodina Daily Mail účast William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu korunovace Karla III. slavnostní událost

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.