Princezna Kate se ukázala v novém účesu. Motýlí střih se těší stále větší oblibě

Princezna Kate následuje nejenom módní trendy, ale také ty vlasové. V roce 2023 totiž hlásí návrat takzvaný motýlí střih. Krásná brunetka opět ukázala, že je právem považovaná za módní ikonu.

Princezna Catherine z Walesu se v novém účesu objevila při příležitosti návštěvy mužské věznice v Surrey ve Velké Británii. A to proto, aby podpořila charitativní organizaci, která se zabývá léčbou závislostí. Brunetka se rozhodla na zimu změnit účes a nechala si obarvit a ostříhat vlasy. Letošní podzim je in čokoládová hnědá a návrat hlásí i motýlí střih. Ten sluší téměř každému typu obličeje a už stihl naprosto ovládnout TikTok. Nosí ho také řada celebrit jako například zpěvačka Jennifer Lopez nebo třeba dcera Cindy Crawford, modelka Kaia Gerber.

Mohlo by vás zajímat: Účesy podle horoskopu. Jaký střih a barva sluší právě vašemu znamení zvěrokruhu?

Kate opět rozdávala úsměvy od ucha k uchu a moc jí to slušelo. Nutno říct, že změna jí velice prospěla. Motýlí střih spočívá v rozdělení vlasů na pěšinku a následného sestříhání u obličeje. Ofina není rovná, ale šikmá. Kate měla svoje vlasy ještě natočené, což celkovému looku dodávalo o něco honosnější vzhled.

Jak na motýlí střih?

Tento účes je vhodný pro všechny typy obličeje, ale nejvíce padne tomu kulatému. To proto, že jednotlivé vrstvení pomáhá konturovat obličej, který pak díky tomu vypadá štíhlejší. Pokud se i vy rozhodnete pro změnu, doporučujeme raději návštěvu kadeřnického salonu, přece jen stříhání ofiny není úplně nejjednodušší úkol. Zvlášť když si ji zastřiháváte sama.

Čtěte také: Délka vašich vlasů odhaluje o vaší osobnosti více, než si myslíte

Motýlí střih není jen pro dlouhovlásky a hodí se pro různé délky kadeří. Oceníte především jeho jednoduchou údržbu a garantujeme vám, že v něm budete vypadat naprosto božsky. Dodá vlasům šmrnc a styl. Takže pokud také přemýšlíte o změně účesu, je tohle na podzim to pravé ořechové.

Princezna z Walesu Catherine udává módní styl. Je také vášnivou fotografkou:

Sdílejte článek
Štítky vlasy styl vlasové trendy Kate Middleton Cathrine princezna z Walesu princezna Kate účes motýlí střih

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.