Emma Watson překvapila novou vizáží. Fanoušci ji kritizují za příliš krátké vlasy

Emma Watson (32) je nejenom talentovaná herečka, ale také módní ikona, umělkyně a aktivistka, která bojuje za práva žen a udržitelnost v módním průmyslu. Kvůli své nejnovější spolupráci však dramaticky změnila svůj vzhled, což mnohé fanoušky překvapilo.

Emma Watson oplývá přirozenou krásou, kterou jí může závidět nejedna žena. Má velké hnědé oči a pihovatou tvář, což jí propůjčuje nevinný a jedinečný vzhled. Krása však není jediným důvodem, proč si ji vybrala italská značka Prada jako svou tvář nové vůně Prada Paradox.

Emma Watson je okouzlila i svou osobností a zájmy. „Emma Watson má cit pro eleganci a angažovaného ducha jako stvořeného pro pozitivní rozvoj – dokonalé ztělesnění nové ženské vůně Prada. Její rozsáhla práce od herectví po aktivismus je více než inspirativní, přičemž odráží její autenticitu, schopnost vyvolat emoce a promlouvat k mladé angažované generaci, která po autenticitě touží,“ řekl generální ředitel Prada Beauty, Yann Andrea.

Dramatická změna vzhledu některé fanoušky pobouřila

V nové kampani má herečka velmi krátké vlasy, výrazné oční linky a dramatický make-up. Na sobě má saténové oranžové šaty z letní kolekce a také náušnice Prada. Není to však poprvé, co se s takto krátkými vlasy objevila. Poprvé to bylo v roce 2010 v rámci premiéry posledního dílu Harryho Pottera. Takzvaný pixie střih si zopakovala o dvanáct let později znovu. Jedná se o velmi krátký účes, který může působit až chlapeckým dojmem, ale je velice praktický a snadný na údržbu a mnoho žen ho dokáže nosit s patřičnou elegancí.

Ačkoliv se zatím celá kampaň setkala se spíše pozitivními ohlasy, některým fanouškům se nový vzhled herečky nelíbí. „Emma Watson je velmi krásná, ale prosím, měj ty vlasy jako předtím. Tohle vypadá hrozně,“ vyjádřila se například jedna žena v komentářích. „Udělali jste z ní ošklivku,“ napsal další uživatel. „Omlouvám se, ale tenhle účes? Vypadá jako z filmu Blbý a blbější,“ psalo se pod příspěvkem.

Emma Watson v roli režisérky

Jde o vůbec první hereččinu spolupráci s módním domem Prada. Emma si navíc v rámci spolupráce vyzkoušela svůj první režisérský debut, k uvedení vůně totiž režírovala krátký film.

„Prada vždy přesahovala tradiční modely a stereotypy krásy a je známá svou ženskostí, která zpochybňuje konvence. Je pro mě potěšením vytvořit kampaň a reprezentovat vůni s tak hlubokým filozofickým konceptem a iniciativami v oblasti udržitelnosti,“ vyjádřila se Emma Watson ohledně spolupráce.

Sdílejte článek
Štítky vůně krása kampaň Harry Potter herec celebrity ženy Emma Watson vzhled Prada krátké vlasy Museo del Prado Emma Watsonová vůně Prada Paradox Yann Andréa

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.