Celebrity

23. srpna 2022 05:30

Tomáš Durčák

Hermiona okouzlila miliardáře. Emma Watson randí s dědicem pohádkového bohatství

I přesto, že od uvedení posledního filmu s Harrym Potterem již uplynulo přes 10 let, Emma Watson (32) ze své popularity díky roli Hermiony Grangerové těží dodnes. Jen svého vyvoleného stále hledá. Možná jím konečně bude její současný partner, se kterým se o finanční zabezpečení rozhodně bát nemusí.

Emma Watson má opravdu dlouhý seznam partnerů, se kterými již randila. Byli mezi nimi muzikanti, kolegové herci i podnikatelé. Zatím žádný však dvaatřicetiletou herečku a známou aktivistku za práva žen nedokázal okouzlit natolik, aby se za něj provdala nebo s ním založila rodinu.

Jaký typ mužů Emma Watson upřednostňuje?

Možná se tím pravým stane její poslední úlovek, kterým má být Brandon Green (29). Paparazzi pár ulovili na společné dovolené v romantických Benátkách, kde se na veřejnosti procházeli ruku v ruce. Společně si navíc užili projížďku lodním taxi a zašli si na sklenku vína.

Objevem Emmy je syn kontroverzního podnikatele

Brandon Green je synem sira Philipa Greena (70), který si přišel na obrovské peníze jakožto prezident módního impéria spadajícího pod společnost Arcadia Group. Ta vlastní populární prodejce, jako jsou Topshop, Dorothy Perkins nebo Miss Selfridge, a po více než 20 let dominovala britskému trhu s levnou módou.

I přesto, že se okolo Brandonova otce v minulosti točily kontroverze spojené s údajným sexuálním obtěžováním a rasismem a covid-19 poslal jeho byznys do bankrotu, dle žebříčku bohatých vydaného v The Sunday Times má odhadované jmění ve výši 910 milionů liber. To je pro představu téměř 26,5 miliardy korun. Emma se tak rozhodně nemusí obávat, že by v rukou jeho syna finančně strádala nebo musela jejich případný společný život táhnout ze svých hereckých honorářů.

Spojuje je klima a charita

Brandon Green svého zámožného otce v minulosti často doprovázel na různé společenské události, zejména na módní přehlídky, a jednu dobu byl spojován s modelkou Kate Moss (48). Mezi jeho zájmy se v posledních letech velmi rychle dostala klimatická věda a charita, což bude zřejmě důvod, proč v něm našla zalíbení i aktivisticky založená Emma Watson.

„Začala ho velmi zajímat biodiverzita a záchrana oceánů,“ řekl zdroj deníku Daily Mail. „Vykonává také mnoho charitativních aktivit jak s nadací monackého prince Alberta, tak s nadací jeho manželky princezny Charlene. Je také zapálený do cvičení a dobrovolnictví, často například chodí na pláže sbírat odpadky,“ dodal zdroj.

Poslední veřejně známý románek měla herečka s podnikatelem Leo Robintonem (33). V květnu 2021 popřela informace o tom, že je zasnoubená a její herecká kariéra strádá. Stalo se tak čtyři měsíce předtím, než byla poprvé spatřena se svým současným partnerem Brandonem, jak v Londýně společně vystupují z helikoptéry. Právě tehdy se o jejich možném vztahu začalo spekulovat a zdá se, že dnes už o jejich lásce pochybuje jen málokdo.

Sdílejte článek
Štítky partner miliardář Harry Potter Benátky dědictví randění Emma Watsonová Hermiona Grangerová Brandon Green Sir Philip Green

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.