Kateřina Brožová se vrátila k úmrtí pejska Jordyho: Bylo to bolestivé, připravujeme žalobu

Kateřina Brožová o podání žaloby na kliniku

Kateřina Brožová (56) začátkem roku přišla o milovaného psa Jordyho poté, co při venčení utekl z kliniky, které ho svěřila na dobu své nepřítomnosti. Herečka už před časem zmiňovala, že celý incident bude mít právní dohru. Nyní v rozhovoru pro Showtime o tragické události opět promluvila a prozradila, jak je to s podáním žaloby na kliniku.

Poté, co Kateřině Brožové v první polovině ledna tragicky zahynul milovaný pejsek Jordy, myslela si, že všechno zlé je už za ní. Neuplynuly však ani tři měsíce a herečku opustil další čtyřnohý kamarád. Jezevčík Max, kterému bylo téměř 15 let, zemřel na stáří.

Čtěte také: Kateřina Brožová přišla o druhého pejska. Jezevčík Max jí zemřel v náručí

Právní dohra

O Jordyho Kateřina přišla, když odjela na dovolenou na Maledivy. Rhodéského ridgebacka svěřila veterinární klinice na hlídání, ten však při venčení utekl. Než se Brožová stihla vrátit, aby ho mohla hledat, srazil ho vlak. Incident nenechala herečka bez povšimnutí a nyní má právní dohru.

„Má to celé v rukou právník, proběhlo šetření policie a snahy o to, udělat z případu jen přestupek a odložit to, což je klasický postup. My jsme ale začali trestním oznámením. Aktuálně je to ve fázi přípravy žaloby,“ objasnila herečka v rozhovoru pro Showtime.

Brožová si chce nového pejska pořídit co nejdříve

„Ty události byly hodně bolestivé a trvalo mi, než jsem se z toho dostala. Život jde ale dál. Asi nejhorší je přijmout něco, co jste nemohla ovlivnit, čemu jste nemohla pomoci a co způsobil někdo jiný a nelze to vrátit zpátky,“ uvedla dále.

Přečtěte si: Otrávili nám kocoura a tahali z nás peníze, tvrdí Gavriely o klinice, ze které utekl pes Brožové

Jelikož je Kateřina velkou milovnicí zvířat a život bez nich si zkrátka nedovede představit, nového pejska si chce pořídit co nejdříve. Kromě těšení na něj se ale soustředí také na práci a zdraví. Kvůli nedávné nemoci totiž musela rušit všechna představení. O tom, jak se cítí, se podělila i s fanoušky na sociálních sítích. Na svém profilu sdílela fotografii, na níž leží v posteli a bojuje s nemocí.

„Vždy se snažím chovat přirozeně, tak jak to cítím. Je o mně známo, že jsem estét, takže dbám na to, aby na fotky, které veřejně ukazuji, byl příjemný pohled. Ale právě i nemoc je realita, kterou prožíváme, a patří ke mně stejně jako ke komukoliv jinému,“ prozradila s tím, že ji fanoušci mohou vidět i ve stavu, kdy není všechno jen zalité sluncem.

Kateřina Brožová ihned po incidentu kontaktovala právníka:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.