Celebrity

7. října 2024 13:05

Michaela Vlčková

Kateřina Brožová se opřela do syna Žilkové. Vincent Navrátil jí úder rychle vrátil

Herečka Kateřina Brožová (56) se na sociální síti Instagram pozastavila nad videem Vincenta Navrátila (27) a Veroniky Žilkové (62), kde propagují papírové hygienické produkty. Brožová si neodpustila jízlivý komentář, který Vincent nenechal bez odpovědi. Jeho reakce byla ostrá a herečku rychle uzemnila.

Na instagramovém profilu Vincenta Navrátila není sem tam výjimkou nějaká ta reklama. Placená partnerství mladý herec vždy pojme vtipným způsobem.

Tentokrát natočil video se svou matkou Veronikou Žilkovou, kde promují značku, která vyrábí papírové hygienické produkty jako například kapesníčky či toaletní papír. „Museli jsme se opět spojit, abychom vyřešili nejzásadnější otázky lidstva. Vlhčený nebo suchý, dvoj nebo trojvrstvý, voněný nebo klasický? Protože jak řekl moudrý prorok, nikdy si neutírej obličej a zadek stejným listem a pokud musíš, vyber si dobře pořadí,“ stojí v popisku videa na sociální síti Instagram.

V komentářích se objevily z větší části pozitivní reakce. Avšak jeden z komentářů nenechal Vincenta chladným. O ten se zasloužila bývalá partnerka Jaromíra Soukupa, Kateřina Brožová. „Reklama na hajzlpapír? Gratuluji,“ okomentovala herečka a připojila emoji zvednutého palce, který v internetovém prostředí je spíše než jako pochvala vnímán jako pasivně-agresivní nebo sarkastický symbol.

Čtěte také: Kateřina Brožová poslala mladého influencera na vojnu. Radil lidem, jak nemít druhou bradu

Vincent Navrátil na sebe nenechal s reakcí dlouho čekat a herečce věnoval obsáhlou odpověď. „Paní Brožová, děkuji za gratulaci. Je mi jasné, že tento produkt nepotřebujete, protože jako dáma ve svém postavení samozřejmě nekakáte. Ale jak je vidno, tuto velkou potřebu jste nahradila potřebou ještě větší. Přeji vám spoustu zdaru a štěstí na vaší pouti pohrdáním po českém internetu,“ vzkázal mladší bratr Agáty Hanychové.

Pokud se Brožové na sociální síti Instagram něco nelíbí, komentář si neodpustí a zkrátka napíše to, co si skutečně myslí. I za cenu toho, že by se někoho její reakce mohla dotknout. Například před nedávnem se opřela do mladého influencera, který poradil svým fanouškům cvik proti druhé bradě. Brožová mu vzkázala, že by měl jít na vojnu, aby ve svém mladém věku neřešil podbradek.

Agáta Hanychová lituje dne, kdy potkala Soukupa. Mít s ním dítě byla chyba, říká:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 10. 2024

Zařízení, na kterém jste závislí ve svém každodenním životě, může dnes náhle selhat. To vás může uvrhnout v paniku, ale nespadněte do této pasti. Zavolejte příteli, který se v těchto věcech vyzná, nebo přivolejte odborníka. V takových chvílích je nejlepší se poruchou netrápit, ale prostě ji co nejrychleji odstranit.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.