Kateřina Brožová se pochlubila krásnou dcerou. Ta podoba je neskutečná, píší fanoušci

Herečka Kateřina Brožová vyrazila s dcerou Kateřinou Tomanovou na slavnostní otevření nového obchodního centra Máj. Jejich společnou fotku pak sdílela na Instagramu a fanoušci byli u vytržení z jejich podoby i krásy.

Kateřina Brožová (56) přivedla na svět svou jedinou dceru Kateřinu Tomanovou (23) v roce 2001. Z malé holčičky, kterou má herečka s podnikatelem Zdeňkem Tomanem, mezitím vyrostla krásná slečna. Ta navíc vypadá, jako kdyby své mamince z oka vypadla.

Herečka už v minulosti uvedla, že je na svou dceru velmi hrdá. „Kačka je moje zlato, moje všechno. Ona je můj smysl života a je úžasná. Hodně pracuje a je velmi akční, zvládne toho opravdu hodně. Jsem na ni velmi pyšná,“ prohlásila Brožová před dvěma lety v rozhovoru pro web Lifee.cz.

Ve šlépějích své maminky ale Kateřina pokračovat pravděpodobně nebude. V minulosti si vyzkoušela například roli modelky a má za sebou několik přehlídek. Kromě toho se věnuje také jezdectví, konkrétně tedy parkuru. Právě v tomto sportu se jí daří a věnuje se mu závodně. Lásku ke koním a zvířatům mají s maminkou společnou.

Fanoušci nešetřili chválou

Kateřina má se svou dcerou krásný vztah, a ačkoliv si své soukromí pečlivě hlídá, tu a tam na sociálních sítích sdílí společné fotky. Tentokrát se mohli fanoušci pokochat tím, jak jim to slušelo na slavnostním otevření nákupního centra Máj. „S mojí Kačulkou jsme si připily na otevření Máje,“ napsala herečka k jejich snímku, na kterém si spolu ťukají skleničkou.

Mohlo by vás zajímat: Zázrak k narozeninám. Kateřině Brožové vykvetla květina po zesnulé mamince

Čtěte také: Brožová šokovala vyprávěním o předchozích vztazích. Prošla psychickým i fyzickým terorem

Netrvalo dlouho a lidé je pod fotkou okamžitě začali zasypávat komplimenty a chválou. „Krásná po mamince,“ napsala například jedna žena. „Jste nádherné dámy,“ přidal se další fanoušek. „Taková krásná žena jako ty Kačenko měla mít i tři děti. Všechny by byly jako panenky,“ dodala další. „Krásná dcera, je vidět, po kom zdědila geny,“ dodala další nadšená fanynka.

Kateřina Brožová nedávno za nešťasných okolností přišla o svého milovaného pejska:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.