Celebrity

10. září 2023 05:45

David Laštovka

Kateřina Hrachovcová zdědila krásu po mámě, o otce přišla. I po rozvodu věří na lásku

Máme rádi Česko VIII (9) – Recept Kateřiny Hrachovcové

Herečka Kateřina Kaira Hrachovcová, která oslavila 49. narozeniny, dokazuje, že věk je pouze číslo. Částečně za to mohou i geny. Také její maminka je stále velmi šarmantní žena.

Herečka Kateřina Kaira Hrachovcová má se svou matkou Alenou krásný vztah. Maminka je sice původním povoláním laborantka, nakonec se ale stala spisovatelkou. Její knihy pojednávají o zvířatech nebo o tom, co všechno život přináší.

„Když jsme já se sestrou Alenou měly na základní škole za úkol číst a následně písemně zpracovat povinnou školní četbu, máma četla dobrovolně za nás a nelenila ani s písemným zpracováním. Měly jsme tak se sestrou vždy zaručenou jedničku. Už v té době se nejspíš cvičila na to být spisovatelkou,“ prozradila herečka deníku MF DNES.

Čtěte také: Poznáváte je? Dvojčata Černá ukázala, jak vypadala ve svůj první školní den

Její otec Jindřich už bohužel nežije. Zemřel před několika lety. Kateřina o něm veřejně příliš často nemluví. Sdělila pouze to, že když chodila do první třídy, dostala od něj oranžový blok, kam psávala své hororové povídky.

Osobní koučka, zdravotní sestra nebo malířka

Kateřina Kaira Hrachovcová je nejen herečkou, ale také osobní koučkou. K provozování této činnosti získala vzdělání díky pětiletému studiu na pražské Vysoké škole psychosociálních studií. Deset let pracovala také jako zdravotní sestra na veterině u svého dnes už bývalého manžela Jana Herčíka. Jejich vztah trval 14 let, rozvedli se v roce 2018.

Mohlo by vás zajímat: Kateřina Kaira Hrachovcová má osobitý recept na dort. Roman Vaněk jen zírá

Od té doby se zatím ve společnosti s novým partnerem neobjevila. Na lásku věřit nepřestala, zároveň na ní ale podle svých slov nelpí. Zamilovat se prý dokáže na první pohled. Kateřina je také nadaná malířka. Jako ilustrátorka spolupracovala například na knihách Prima mazlíček nebo Kuchařka za všechny prachy své maminky Aleny.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.