Celebrity

20. července 2024 14:55

Šarlota Chmelařová

Kristelová vyznala lásku Řepkovi: Říkám si, že to za všechny ty těžké časy stálo

Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová

Kateřina Kristelová a Tomáš Řepka jsou podle všeho zamilovanější než kdy předtím. Jejich vztah si sice prošel velkými zkouškami, které ale dokázali překonat. Tentokrát poslala Kateřina svému muži zamilovaný vzkaz.

Moderátorka Kateřina Kristelová a bývalý fotbalista Tomáš Řepka se dali dohromady v roce 2017. Ačkoliv ji ho přátelé rozmlouvali, ona se do něj zamilovala. Jejich vztah provázela nejedna bouřlivá kauza. V roce 2023 si po několika letech řekli své „ano“.

Mohlo by vás zajímat: Fotbalový rebel Tomáš Řepka se svěřil, kdy to s ním jeho ženy měly nejtěžší

„Jsme dva. Dva na všechno, na lásku, na boj i na bolest. Dva na výhry i prohry. Na život i na smrt. Dva. Potichu a mezi těmi, kteří nás milují, jsme si dali před časem slib,“ napsala Kristelová na svém Instagramu.

Láskyplné vyznání

Jejich láska zřejmě jenom kvete, soudě podle nejnovějšího příspěvku na Instagramu, který přidala Kateřina. Na společné fotografii se k sobě tisknou v bazénu. „Furt je to dobrý. A často si říkám, že to za všechny ty těžké časy stálo, pane Řepka. Ne vždycky nám totiž bylo do smíchu. Jde to zamilovat se znovu po tolika letech? Jo. Jde. A je to lepší, jak v roce 2017,“ stojí v popisku jejich zamilovaného snímku.

Čtěte také: Navždycky moje. Fotbalista Řepka se oženil, vzal si svou dlouholetou přítelkyni Kristelovou

Lidé začali příspěvek komentovat a popřáli zamilovaným manželům hodně štěstí. „Jde se zamilovat, pokud je to opravdové, jak já říkám. Také to tak máme. Moc vám to spolu sluší,“ napsala například jedna žena. „Kačenko a Tomáši, moc vám tu sluší. Je důležité a těžké najít toho pravého, tu pravou. Jak říkám, všechno má svůj čas. Patříte k sobě, prošli jste si různými životními etapami. Moc vám dvěma přeji lásku, štěstí, pohodu, dobro. Zasloužíte si to, mám vás oba ráda, opatrujte se,“ vzkázala jiná fanynka.

Sdílejte článek
Štítky Tomáš Řepka vztah celebrity láska manželství Kateřina Kristelová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 9. 2024

Potřebujete změnu, Berani? Pokud vám věci začínají připadat nudné a jste apatičtí, je pravděpodobné, že ano. Jediné, co musíte udělat, je zjistit, co změnit. Pokud jste většinu času doma, vyměňte nábytek. Díky tomu může dům působit nově. Zvažte vyvěšení nových obrazů nebo přinesení čerstvých květin. Změňte svůj rozvrh. To vám dodá energii.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.