Celebrity

4. února 2024 18:07

Josef Šťastna

Kateřina Průšová stihla do čtyřicítky všechno kromě rodiny. Intenzivně touží po miminku

Točili se kolem ní zajímaví muži a v životě si splnila snad všechno, co chtěla. Ve 40 letech už může modelka Kateřina Průšová bilancovat a přiznala, že ze všeho nejvíce ji mrzí, že nemá rodinu. Moc by si přála miminko.

Když v roce 2002 překvapivě získala titul Miss České republiky, bylo jasné, že kolem holky z Chrastavy na Liberecku se začnou točit vlivní a bohatí pánové. Sympatická misska ale na muže štěstí neměla. Dlouho randila s podnikatelem Petrem Vlasákem, kterého bohužel zabila rakovina.

Mohlo by vás zajímat: Osudoví muži Dary Rolins. Opakovaná nevěra I zrušené zásnuby

Nevyšel jí ani vztah s podnikatelem Vladimírem Konvalinkou. Ten sice dovedl Průšovou před oltář, manželství ale šťastné nebylo. Když Konvalinka skončil ve vězení za podvody, Průšová dělala, že ho téměř nezná, a nechtěla se k jeho osobě nijak vyjadřovat. „Co pan Konvalinka dělá, je jen jeho věc, já mám svůj život,“ sdělila deníku Aha!, když se novináři ptali, jak uvěznění svého exmanžela nese.

Kateřina Průšová by ráda založila rodinu

Dnes pohledná modelka má na krku už čtyřicítku a zdálo by se, že žije spokojený život. V rozhovoru pro web eXtra.cz Průšová uvedla, že má pocit, že hodně zmoudřela.

„Já vám to řeknu takhle, každý věk má něco do sebe, ve čtyřiceti jste o něco chytřejší, víte, co chcete, umíte říct ne na věci, které vám nejsou příjemné, a když se ženská o sebe stará, cvičí, dobře jí a ta mysl přemýšlí pozitivně, myslím, že čtyřicítka je krásné číslo,“ uvedla modelka, která se netají tím, že by si s přítelem Michalem ráda pořídila miminko, ale příroda je zatím proti.

„Je to strašně citlivé, nechci to moc rozvádět, ale věřte mi, že jsem neplánovala mít rodinu ve čtyřiceti. Někdy přírodě nemůžete poručit... Takže samozřejmě si miminko přeji. Moc si přeji rodinu a věřím, že to dopadne dobře,“ dodala s tím, že nemá potřebu sdělovat, jak přesně s partnerem na miminku pracují, ale že i po čtyřicítce pořád doufá, že se jí největší životní sen ještě splní.

Neplodnost se týká také mužů, podívejte se na rozhovor s lékařkou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.