Katka si nechala změnit obličej. Po zákrocích spatřila v zrcadle jinou ženu

Vysněná krása (4) - Pravda odhalená před zrcadlem

Svobodná maminka Kateřina (33) si moc chtěla najít novou lásku. To by ale dle svého názoru musela vypadat jinak. V cestě za lepším životem jí bránilo velmi nízké sebevědomí a neustálé hledání nedostatků na kráse. Veškeré naděje nakonec vložila do radikální proměny vzhledu. A její výsledek všechny překvapí.

Přetrvávající a až skličující nespokojenost s vlastní vizáží přivedla třiatřicetiletou Kateřinu do docu reality show, v níž je zřetelná proměna zaručena. Možnosti současné plastické chirurgie a estetické medicíny jsou dnes již neomezené. Kromě postavy, na které porod zanechal tukové faldy, snižoval této ženě sebevědomí orlí nos a „nepěkné“ kontury obličeje.

Poslední stres na konci cesty k vysněné kráse

Půlroční práce odborníků na vylepšování Katky a týdny bolestivé rekonvalescence po dvou liposukcích vyvrcholily již klasicky – po finálních úpravách kadeřníka a vizážistů pořadu Vysněná krása stanula před zrcadlem pravdy. Dlouho trvalo, než se odvážila zvednout víčka a pohlédnout skutečnosti do očí.

„Před zrcadlem, než jsem otevřela oči, se ve mně míchaly všemožné pocity. Byla jsem nervózní, měla jsem radost, do poslední chvíle jsem opravdu nevěděla, jak budu celkově vypadat,“ svěřila se po natáčení zásadního momentu Katka. A její reakce na nový vzhled? „Doufala jsem, že v zrcadle uvidím někoho hodně jiného a hodně spokojeného. A to se mi splnilo stoprocentně,“ jásala záhy celá rozzářená štěstím.

Při pohledu na ženu s navrácenou sebeúctou se nikomu nechtělo věřit, že je to ta samá Kateřina, která do show vstupovala s vyhýbavým pohledem a hrůzou z jakéhokoliv focení. Svou vysněnou krásu se dokonce ve finále rozhodla zvěčnit a objednala se na velké budoárové focení. Jak vypadala Kateřina před všemi provedenými změnami a po nich, si prohlédněte v extra fotogalerii výše.

Sdílejte článek
Štítky krása proměna zrcadlo sebevědomí vzhled bělení zubů liposukce Vysněná krása online Katka z pořadu Vysněná krása

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.