Celebrity

19. září 2023 09:00

Eliška Reiglová

Kazma vyhlásil poslední šanci. Začíná dávat nápovědy, jeho hra o miliony brzy skončí

Kazma vyhlásil poslední možnost otevřít trezor s milionem dolarů

Kazmův film ONEMANSHOW: The Movie dlouho boural rekordy českých kin v návštěvnosti, a to i proto, že si lidé chodili pro karty, díky kterým měli šanci vyhrát milion dolarů. Dosud však trezor zaopatřený dlouhým kódem nikdo neotevřel a Kazma nyní vyhlásil poslední šanci. Hra končí.

Málokdo dokáže kolem sebe vytvořit takový rozruch jako internetový producent, influencer, moderátor a investor Kazma Kazmitch, vlastním jménem Kamil Bartošek. Nikdo jiný také na veřejné prostranství neumístil trezor s obrovskou sumou peněz, které může vyhrát kdokoliv, kdo si z kina odnesl soutěžní kartu. Dosud se však nikomu nepodařilo k milionu dolarů (v přepočtu 22 milionům korun) dostat.

„Ahoj, dlouho jsme se neviděli, dlouho jsem na vás takhle nemluvil a dneska to má svůj důvod. Je to měsíc od premiéry ONEMANSHOW: The Movie v kinech a je to už měsíc, co v Praze v Holešovicích na výstavišti stojí trezor s jedním milionem dolarů a čeká na to, až ho někdo otevře,“ řekl Kazma ve videu na Instagramu, načež se jal vysvětlovat, proč se rozhodl k razantnímu kroku a přesně určil, kdy hra skončí.

Stručný návod, jak soutěžit o milion dolarů

  1. Při vyzvednutí vstupenky v kině dostanete soutěžní kartu.
  2. Ve filmu najdete indicie – nenápadné záběry na speciální znaky, které budete potřebovat k vyluštění šifry.
  3. Šifra je vyobrazena na betonovém monumentu umístěném na louce u Lysé nad Labem. Můžete tam jet nebo se na ně podívat tady, kde najdete také přesnou polohu kvádrů i trezoru na mapě.
  4. Cílem je vyluštit desetimístný kód, který budete potřebovat k otevření trezoru.
  5. Trezor se nachází na Výstavišti v Praze a hlídá ho ozbrojená ochranka. Jakmile načtete kartu, spustí se časový limit pro zadání kódu.
  6. Pokud kód nemáte, můžete zmáčknout tlačítko ESC a karta vám tak nepropadne, budete ji moci využít znovu s kódem.
  7. Jakmile ale kód jednou zadáte a bude nesprávný, karta bude nadále nefunkční.

„Ten film vidělo v kinech už přes půl milionu lidí, přes 100 tisíc karet prošlo terminálem toho trezoru. Přesto se do téhle doby ještě nenašel jediný člověk, který by přišel s tou správnou výherní kartou, nebo zadal v terminálu správný kód. Jak se ukázalo, ta šifra je asi pro spoustu lidí složitější, než se zdá, a výherní karta je touhle dobou buď ještě pořád někde v českých kinech, anebo ji má někdo z vás u sebe, a vůbec netuší, že má doma na poličce 22 milionů korun,“ rozpovídal se.

Poslední šance

Kazma a jeho spolupracovníci očekávali, že zhruba touhle dobou už bude trezor dávno otevřený a jeden šťastlivec se bude radovat z 22 milionů korun. Dosud se tak ale nestalo a trezor zanedlouho z očí veřejnosti zmizí. Kdo se tedy ještě chce pokusit peníze získat, měl by si pospíšit, protože nyní už je jasně daný termín, do kdy to ještě půjde. A Kazma se rozhodl fanouškům trochu pomoct k rozluštění kódu.

„Důvod, proč nahrávám tohle video, je ten, že tahle hra se pomalu chýlí ke konci. Ten trezor na výstavišti nemůže stát věčně a do konce hry zbývá posledních 7 dní. A protože chceme, aby tu hru opravdu někdo vyhrál, tak jsem se rozhodl, že od dnešního dne budu po příštích 7 dní každý den na svém Instagramu zveřejňovat přesná místa, kde v tom filmu ty indicie jsou, dokud to první člověk nerozluští, nebo dokud odpočet nevyprší,“ dodal.

Co bude s penězi, pokud se do 25.9. výherce nenajde, zatím nikdo netuší, ale pokud jste až doteď váhali jít do kina nebo už máte svoji herní kartu doma a ještě jste nezkusili své štěstí, máte poslední možnost pokusit se trezor otevřít.

Podívejte se také, jak to vypadalo u trezoru v prvních dnech po jeho odhalení:

Sdílejte článek
Štítky film soutěž kino Kazma Kazmitch trezor Kazma ONEMANSHOW: The Movie

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.