Kim Kardashian chce mít z dcery střed pozornosti. North v létě obléká do kožešin

Kim Kardashian (43) patří k nejvlivnějším a nejbohatším celebritám na světě. Život plný luxusu nedopřává pouze sobě, ale i své rodině. Především pak jedenáctileté dceři North, ve které se doslova vidí. Chce, aby byla stejně vlivná jako ona, a proto se snaží, aby byla již od dětství středem pozornosti. Dívku v poslední době zdobí například výstředními doplňky, v kterých je naprosto nepřehlédnutelná.

Kim Kardashian patří k nejslavnějším ze sester rodu Kardashian. Již v roce 2015 ji časopis Time zařadil mezi 100 nejvlivnějších osob na světě. Vliv však kráska nemá pouze na veřejnost, ale očividně i na svou malou dceru, která se chce mamince už v takto nízkém věku vyrovnat.

Čtěte také: Kim Kardashian je zklamaná. Její dcera North okrádá kamarády

Dcera Kim Kardashian středem pozornosti

Jelikož je North podnikatelky prvorozená dcera, Kim se v ní opravdu vidí a touží po tom, aby se v budoucnu měla stejně pohádkově jako ona sama. Dopřává jí tedy jen to nejlepší a každý den ji zahrnuje luxusem.

Nyní se zřejmě rozhodla svou dceru vyškolit i co se týče stylu oblékání. V ulicích New Yorku se během letních měsíců North pravidelně objevuje poněkud netradičně oblečená. Již několikrát byla k vidění v kožešinách a výstředních doplňcích.

Jednou si dcera slavného rappera Kanye Westa vyrazila ven v oversized síťovaném tričku a džínových kraťasech, které doplnila o zimní válenky a kožešinovou čepici v zářivé zelené barvě. Podruhé si zase vyšla v kožichu s leopardím vzorem a jako doplněk si do ruky vzala malého pejska plemene Pomeranian.

Kim Kardashian se obléká výstředně. V minulosti dokonce poškodila šaty po Marilyn Monroe:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 9. 2024

Nadcházející den by měl být vynikající, Berani. Máte tendenci pracovat s energií, která nemá u ostatních znamení obdoby, a dnes za svou píli sklidíte odměnu. V těchto dnech se jen zřídkakdy najde někdo tak svědomitý jako vy a zasloužíte si uznání. Nicméně, jak dobře víte, čeká vás ještě mnoho kopců, které musíte zdolat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.