Celebrity

16. července 2024 10:34

Michaela Vlčková

Pro krásu cokoliv. Kim Kardashian si nechala do tváře vstříknout sperma z lososa

Pro krásu a věčně mladistvý vzhled jsou schopné udělat slavné hvězdy téměř cokoliv. Kim Kardashian (43) se nyní přiznala, že jako další z řad celebrit podstoupila pečující kůru o pleť s lososím spermatem. Přidala se tak k herečce Jennifer Aniston (55), která proceduru také vyzkoušela.

Kim Kardashian se netají tím, že je pro oslnivý vzhled schopná vyzkoušet nejnovější trendy v kosmetice, nad kterými někteří nevěřícně kroutí hlavou. Nebránila by se pravděpodobně i těm nejnechutnějším metodám, jako je pojídání výkalů. „Vyzkoušela bych všechno. Kdybyste mi řekli, že musím každý den doslova jíst hovínka, díky čemuž bych vypadala mladší, dost možná bych to udělala. Prostě bych mohla,“ pronesla před dvěma lety v rozhovoru pro server The New York Times.

Čtěte také: Kim Kardashian potvrdila drby. Opravdu si fénuje šperky a spí s otevřenýma očima

Minulý týden se v jedné z epizod úspěšné reality show o její rodině The Kardashians přiznala, že podstoupila netradiční proceduru. „Nechala jsem si do obličeje vstříknout lososí sperma,“ prozradila své šokované matce Kris Jenner.

Proceduru již v minulosti vychválila například hvězda seriálu Přátelé Jennifer Aniston, připomněl magazín Entertainment Tonight.

Reality hvězda a úspěšná podnikatelka se fanouškům často svěřuje, jaké různé ošetření podstoupila, aby její pleť získala mladistvý lesk. Například v roce 2013 se na sociální síti Instagram pochlubila, že vyzkoušela takzvaný upíří lifting. Kosmetický zákrok plazmalifting spočívá v odběru krve pacienta a následném vstříknutí zpět do obličeje.

Mohlo by vás zajímat: Náročný den Kate. Účast na Wimbledonu, předání poháru i setkání s Krejčíkovou

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.