Celebrity

16. června 2024 10:30

Tomáš Durčák

Zoufalá máma Kim Kardashian. Přiznala, že před trucujícími dětmi se zamyká v koupelně

Kim Kardashian zůstala po rozvodu s exmanželem Kanye Westem na výchovu jejich čtyř dětí sama. A jak nyní influencerka a podnikatelka přiznala, nemá v tomto ohledu žádnou „podporu“, takže si musí se čtyřmi malými dětmi poradit většinou sama. Nejhorší situace pak řeší útěkem do jiné místnosti.

Třiačtyřicetiletá Kim Kardashian má s rapperem dcery North (10) a Chicago (6) a také syny Sainta (8) a Psalma (5). A byť si na nedostatek peněz či luxusu rozhodně stěžovat nemůže, možná se jí maličko začínají z rukou vymykat výchovné metody, kvůli kterým ji fanoušci opakovaně obvinili z toho, že svým dětem bere dětství a příliš je rozmazluje.

„Oni přesně vědí, jak na mě, a kdy jim stačí začít se maličko vztekat, brečet, abych hned povolila a řekla: ‚Přestaň, přestaň, tak dobře, vezmi si iPad, ale už přestaň,'“ přiznala Kim s tím, že na své děti neumí být tak přísná, jak by asi měla, takže se této její slabosti naučily využívat k tomu, aby vždy dostaly to, co chtějí.

„Musím jim prostě říct: ‚Je mi jedno, jestli se tady teď začneš přede všemi vztekat. Odpověď je ne,'“ svěřila se Kim záhadnému volajícímu během jednoho z posledních dílů reality show Kardashianovi. Poté ve svém přiznání pokračovala: „Vždycky tady pro své děti budu a pomůžu jim překonat cokoli, ale říct, že si to na mě nevybírá svou emoční daň, by byla lež.“

Mohlo by vás zajímat: Divoká móda na Met Gala: Šaty z písku i ze skla, šíleně upnutý korzet nebo nevkusná Lizzo

Později během stejného hovoru se čtyřnásobná maminka přiznala, že někdy nad dětmi zcela ztratí kontrolu, a tak se před nimi musí doma doslova skrývat: „Všechno v tom domě je teď zkrátka jeden velký chaos. Ještě jsem ti vlastně chtěla říct, jak jsem doma měla videohovor, ale všechny děti byly doma. Pobíhaly, křičely, bušily na dveře a já jsem se mezitím zkrátka musela schovat do koupelny a zamknout dveře. Fakt jsem si říkala, že tohle nemůže být pravda.“

Úspěšná podnikatelka, jejíž jmění je aktuálně odhadováno na v přepočtu téměř 40 miliard korun, si také postěžovala, že ve výchově svých čtyř ďáblíků zkrátka nemá žádnou podporu. „Někdy je to na mě moc. Chtěla bych být striktnější jako Khloé, ale z nějakého důvodu prostě neumím říct, že ne znamená ne. Asi nemám chuť zabývat se pak tím fňukáním, brečením a trucováním, když nedostanou to, co chtějí,“ pokračovala ve své nezvykle otevřené zpovědi matka Kim.

„V tuhle chvíli už jsem otevřená úplně všemu, protože takhle už žít dál zkrátka nemůžu. Došla mi trpělivost, což vždycky bývala taková moje superschopnost, klid a trpělivost,“ postěžovala si nespokojená máma a dodala: „Stíhat čtyři děti a domácnost, kde každé chce ve stejnou chvíli něco jiného a já jsem jenom jedna, to zkrátka nejde.“ Během celého rozhovoru však Kim ani jednou nezmínila exmanžela Kanyeho a to, jak se ve výchově čtyř dětí angažuje on se svou nynější manželkou Biancou Censori.

Kim se ke svým problémům s výchovou čtyř dětí přiznala v jejich rodinné reality show Kardashianovi:

Sdílejte článek
Štítky Kanye West domácnost výchova děti Kim Kardashianová trpělivost North West rozmazlování Saint West Chicago West Psalm West emoční vydírání

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.