Celebrity

3. června 2024 13:30

David Laštovka

Jiří Langmajer má s bratrem Lukášem komplikovaný vztah. Musíme oba dospět, říká herec

Lukáš Langmajer popsal své těžké dětství - Inkognito S3 (30)

Jiří Langmajer s bratrem Lukášem patří k charismatickým a úspěšným hercům. Přestože si vybrali stejné povolání a mohou mít mnoho společného, opak je pravdou. Nerozumí si a nevídají se. Když si Jiří před pěti lety bral herečku Adélu Gondíkovou, Lukáš na svatbě chyběl. Co si udělali?

Jiří Langmajer, který 3. června 2024 oslavil 58. narozeniny, žije ve spokojeném manželství s herečkou Adélou Gondíkovou. Ta jeho život změnila k lepšímu. Díky ní se zklidnil a po jejím boku si užívá každého dne. V minulosti přitom sváděl boj s depresemi, které ho málem srazily až na dno. Jak přiznal, býval nepříjemný, zlý, občas i arogantní, což pramenilo z pocitu studu. Míval stavy, kdy s lidmi nedokázal komunikovat, protože nevěděl jak. Neuměl na lusknutí prstu nasadit úsměv a být na ně milý.

Mnoho let se tak pral se svými démony a nevěděl, jak z toho ven. „Do mých třiapadesáti let jsem si toho v práci užil dost, jak slávy, tak sraček. Nemám už žádnou ambici někomu dokazovat, že umím ještě víc, než umím. Práce je radost, která mi vydělává, ale tu největší radost mám, když přijedu domů a tam najdu svoje děvče (manželku Adélu Gondíkovou, pozn. red.),“ uvedl herec v rozhovoru pro magazín Prima ZOOM.

Vztah s dcerami

Vztah s dcerami a mladším bratrem Lukášem

Díky manželce urovnal i vztahy v rodině, které nebyly vždy ideální. Jeho dcery z prvního manželství Tereza a Julie mu dlouho nemohly odpustit, že opustil jejich matku Kamilu. Dnes už je všechno zlé zapomenuto a Jiří má s oběma krásný vztah. Díky prvorozené Tereze se už dokonce stal dědečkem a svou novou životní roli si maximálně užívá.

Čtěte také: Jiří Langmajer otevřeně o tom, jaký je děda. Doufá, že jeho vnuk jednou nebude stejný

Jenom s o 14 let mladším bratrem Lukášem Langmajerem, rovněž úspěšným hercem, kterého můžete znát například ze seriálů Slunečná nebo Vinaři, si k sobě cestu stále nenašli. Lukáš dokonce chyběl i na jeho svatbě s Adélou. „S bráchou, doufám, najdeme společnou řeč ve chvíli, až oba dospějeme. Snaží se žít svůj život, ze kterého úplně nejsem vždycky nadšený. Zkrátka zatímco některé rodiny bez sebe nemůžou být, my – jak se zdá – ano. Bohužel,“ svěřil se Jiří pro týdeník Téma.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.